Jump to content

DJD

Recommended Posts

Γίνεται τώρα ευρεία σύσκεψη της ομάδας του TheLab, για τη θέσπιση thread ban στους "καλημεριτζήδες", ιδιαίτερα αυτούς της Δευτέρας.

Σε λίγη ώρα θα δημοσιευθούν οι αποφάσεις του συμβουλίου.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εξαρταται πως θα παει το ματς με τον φεντερερ. Αν σταματησει και η βροχη βεβαια.

Αν χασει μη πειτε καλημερα :p

Αν πω τώρα καλημέρα και καλό μήνα μαζί είναι καλύτερα ή χειρότερα?

Δεν ξέρω αλλά εγώ θα πω το εξής.

GOOD MORNING ASTROCAT!!!!!!!!!!!!! 1111111

Για μετάφραση αναλυτικής βαθμολογίας/πτυχίου, για να την στείλω σε πανεπιστήμια έξω, μπορεί να με βοηθήσει κι ένας απλός δικηγόρος ή δεν γλιτώνω το νταβατζιλίκι του βρετανικού (aka 27€+16€ ανά σελίδα + 3,5€ για κάθε αντίγραφο);;;

Για μετάφραση αναλυτικής βαθμολογίας/πτυχίου, για να την στείλω σε πανεπιστήμια έξω, μπορεί να με βοηθήσει κι ένας απλός δικηγόρος ή δεν γλιτώνω το νταβατζιλίκι του βρετανικού (aka 27€+16€ ανά σελίδα + 3,5€ για κάθε αντίγραφο);;;

Μια ξαδέρφη μου πάντως που χρειάστηκε να κάνει σε πτυχίο Lower για ΑΕΝ, έκανε απλός δικηγόρος. Πρέπει να έχει να κάνει και με το που θες να το στείλεις. Άλλα μπορεί να το δεχτούν και άλλα όχι ( ; )

κατι σχετικα γυμνες φωτογραφιες της jennifer lawrence που εμφανιστηκαν , ειναι αραγε real thing ?

Πρώτη μέρα στη δουλειά. Μου δίνει ένας το χέρι του και μου λέει καλό μήνα. Του απαντώ λέγοντας του καλό χειμώνα. Ξίνισε λίγο αλλά δεν πειράζει :crazy_pilot:

κατι σχετικα γυμνες φωτογραφιες της jennifer lawrence που εμφανιστηκαν , ειναι αραγε real thing ?
Δε κάνεις ένα θεματάκι γιατί ενδιαφέρει και εμένα;

καλό μήνα, Καλή εβδομάδα, Καλημέρα:jump1:

Παιδιά, ξέρει κανείς τι πάιζει με τα παπλώματα του ΙΚΕΑ?

Δροσερά λέει, ζεστά, κλίμακες θερμότητας, φτερά χήνας, συνθετικά, τι είναι όλα αυτά?

έχω το τέρμα ζεστό (νο 6 ή 7). δεν θυμάμαι υλικό. μπορείς να κοιμάσαι τσιτσίδι και να ιδρώνεις με 10 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου.

http://www.mfa.gr/ypiresies-gia-ton-politi/metafrastiki-ypiresia/i-metaphrastiki-ypiresia.html

Καλημέρα σε ολους και σε όλες. Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε.

#backtoschool #goodmorning #beautifulMonday

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.