Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
10 το βράδυ και έχει 31 βαθμούς έξω μαμώτεν &%@@&%!@*&%@ :rant:

Ωραία είναι. Καίμε και το περιττό λίπος :hehe:

Ωραία είναι. Καίμε και το περιττό λίπος :hehe:

Μύθος. Δεν έχεις ακούσει που λένε "ιδρώνω σα γουρούνι"? :-)

Mobile

σημερα βγηκα εξω να με δει λιγο ο κοσμος

πηγα καλιθεα με εναν φιλο , με τον ηλεκτρικο γιατι με το moto φοβαμε πως σε αγνωστες περιοχες θα χαθω .

παρασκευη-σαββατο , το μετρο ειναι ανοιχτο μεχρι τις 2 .... ελα ομως που δεν ειναι και ο ηλεκτρικος , αλλα εγω δεν το ξερα .... και φαγαμε πορτααααα....

μετα λεωφορειο 040 εως συνταγμα , ισα ισα πηραμε μετρο εως ανθουπολη και μετα ποδιαααααααααααααααααααα

πηγα καλιθεα με εναν φιλο , με τον ηλεκτρικο γιατι με το moto φοβαμε πως σε αγνωστες περιοχες θα χαθω .

παρασκευη-σαββατο , το μετρο ειναι ανοιχτο μεχρι τις 2 .... ελα ομως που δεν ειναι και ο ηλεκτρικος , αλλα εγω δεν το ξερα .... και φαγαμε πορτααααα....

μετα λεωφορειο 040 εως συνταγμα , ισα ισα πηραμε μετρο εως ανθουπολη και μετα ποδιαααααααααααααααααααα

Με τέτοια ήττα, εμένα ο κόσμος θα με ξανάβλεπε του χρόνου

IT IS CALLED GPS!!!

IT'S INSIDE YOUR MOBILE!!!

:jump::jump::crazy::hehe:

Με τέτοια ήττα, εμένα ο κόσμος θα με ξανάβλεπε του χρόνου

σε κανα μηνα+ ξανα :p

το κινητο το εχω μονο για να υπαρχει !

Ρε δε πα να λέτε. Πήγα παραλία Πύλο, γύρισα, έφαγα τη σαλατούλα μου και τώρα φεύγω για παραλία Φοινικούντας να λιώσω το κορμάκι μου βλέποντας πωπάκια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.