Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θα σας κάνω συνεχή ενημέρωση, ιδιαίτερα ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] αγωνιά για την τύχη του.

Εγώ θέλω ο [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] να δοκιμάσει μακαρόνια με κρέας κροκόδειλου.

Μόλις οριστικοποίησα την δήλωση.

Χρεωστικό ΜΟΝΟ 120 ευρά. Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω πότε, δεν ξέρω γιατί. Σε σχέση με τα χιλιάρικα που φύγαν τα 2 προηγούμενα χρόνια είναι σαν να μου δώσανε και επιστροφή. Αφού λέω να τους στείλω και σοκολατάκια αύριο.

:jester:

Δεν τα στέλνεις σε μένα, που έκανα λάθος τελευταία στιγμή κάτι νούμερα και τους χάρισα 6€; :angry: Καφέ στην υγειά μου θα πιει ο Χαρδούβελης. :p

προσωπική δήλωση 0. μαγαζιού 700αρα. δεν με χάλασε

Μαύρα δουλεύεις ρε? Που να μην μπορέσεις να πας στη πίτα του χρόνου (και να φας οριστικό ban :p )

υπάλληλος είμαι στα χαρτιά ( τώρα που το σκέφτομαι και στην πράξη αλλα αυτό είναι μεγάλη ιστορία)

Άμα είσαι στα χαρτιά τότε έπρεπε να είχες μισθό ρε.

να ειναι 8 το πρωι , να σε κοβει η λορδα

και στο ανιμε που βλεπεις να χουν σκιστει ολοι να τρωνε επι 5-6 λεπτα

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...το μόνιτορ μου παρέδωσε πνεύμα...

Θα το ανοίξω αργότερα να δω μπας και είναι κάνας σκασμένος πυκνωτής μιας και είναι αρχαίο το μόνιτορ.

Σκ@τ@ και δε παίζουν $ για αλλαγές τώρα...

edit:

Yeap.

cap-12279.jpg

Άντε να βρω online τώρα από ελλαδιστάν...

Μην το πάρεις προσωπικά. ξέρω τρολλινγκ πέφτει, απλά τόσο με (μας??) ενδιαφέρει για τον φίφη..

Μα τόσο όμως!

(περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, μην μπείτε από δουλειές κλπ...)

να ειναι 8 το πρωι , να σε κοβει η λορδα

και στο ανιμε που βλεπεις να χουν σκιστει ολοι να τρωνε επι 5-6 λεπτα

Φαντάζεσαι να έβλεπες χενταϊ? Να πεινάς και να βλέπεις το ..... χταπόδι!

ε ναι μπαλόνια μας τα κάνανε με τον κροκόδειλο

Άσε ρε να τραβήξει λίγο "θετική" δημοσιότητα το Ρέθυμνάκι μας...

Άσε ρε να τραβήξει λίγο "θετική" δημοσιότητα το Ρέθυμνάκι μας...

Ανέκαθεν είχε θετική δημοσιότητα.

Είναι γνωστό για τους βοτανικούς του κήπους και για την ιδιότητά του να χωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.