Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κάτι. Γράφω κάτι. Την ει. Ξανά. Δεν ξέρω πως αι. Δεν είμαι ε... Καλό αυτό. Είναι πα!! Όλα καλά θα πάνε. Μακάρι. Δεν το περίμενα. Ήταν όμως ψ.

Όχι δεν έχω πιει. Απλά έπρεπε να πω κάποια πράγματα. Ξέρω εγώ μην ανησυχείτε.

:sorry:

:coax::coax:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZM4-de57VZ0]Monkey Island Theme on Eight Floppy Drives - YouTube[/ame]

:cry::cry::cry:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] γιατί έκλεισες τις ειδήσεις ;;; μπάναρέ τους όλους όσους δεν ποστάρουν ειδήσεις....

Χάλια είμαι και σήμερα. Άντε να δούμε αυτή τη φορά πόσες μέρες-εβδομάδες θα κρατήσει. Δεν αντέχω.

Χάλια είμαι και σήμερα. Άντε να δούμε αυτή τη φορά πόσες μέρες-εβδομάδες θα κρατήσει. Δεν αντέχω.

Aν δεν φας σωστά και ξεκουραστείς ακόμα πιο σωστά θα κρατήσει μια ζωή.

Ζητείται άτομο να μου καθαρίσει το pc και να βρει γιατί σφύραει σφάλμα ο fan controller στους scythe ανεμιστήρες γιατί βαριέμαι ελεϊνά

Pantoflini Tapatalking...

Στο διπλα γραφειο απο κει που δουλευω μαλλον φτιαχνουν games ή κατι για τα games τελος παντων

RealtimeUK : Our Work

αμα δεις στο about γραφει οτι κανουν cgi, διαφημισεις κλπ για trailers παιχνιδιων κλπ

Τι έπαθες ρε?

Ευχαριστώ Κλεισθένη. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι αρκετά τώρα τελευταία.

1348325367748_7867278.png

Σε παρόμοια φάση, ανακάλυψα τις κόντρες και έγιανα σε χρόνο dt! :daisy:

Σκάει το SMS. κάνω ριμπουτ κ ωπ... 4G! Τέρμα σημα απο Πηγαδάκια Βουλας & Γλυφαδα Ανω/Κάτω...

8yhehure.jpg

Well done Vodafone! :T:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.