Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δεκαδες φορες σε ωρες μεχρι τις 15.00 εχω φαει πορτα στο λογκιν.

Επισης πολλες φορες εχω παει να δω τα υπολοιπα των καρτων και δεν γραφει τα υπολοιπα, οχι 0, κατι παυλες εχει και δεν μπορω να κανω καμια κινηση.

Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα :p

Αφού κατάφερα να μπω έδωσα εντολή μεταφοράς χρημάτων (απο Πειραιως σε Πειραιως) και ενω είπε ότι η συναλλαγή πέτυχε, ο ασθενής μάλλον απεβίωσε :hehe:

Ακόμα δεν έχουν πάει στον αλλο λογαριασμό τα λεφτά κάτι που όσες φορές το έχω κάνει έχει γίνει αμέσως :happy2:

Μάλλον οι συντηρητές του site εκμεταλλεύτηκαν τη Πρωτομαγιά και πήραν και Παρασκευή άδεια για 4ήμερο :innocent:

χθες παραλίγο να συλλάβουν τον Ρέμο.

είχε και προηγούμενο σκηνικό όταν ήρθαν οι μπάτσοι. αλλα δεν πρόλαβα να το τραβήξω

2:30 και μετά στο τέλος έχει μερικές μπηχτές εκεί

3:37 Ένας φωτογράφος πέφτει στην πισινα

Οσες φορες το ειδα δεν καταλαβα που ηταν πριν πεσει. Σαν τηλεμεταφορα σε ακυρο σημειο οπως στο τερμινεητορ μου φανηκε.

Ελλάδα/Ιταλία/Αθήνα/Ρόδο/Μιλάνο για το επόμενο 10ήμερο και χαρά καθυστερημένου.

Τα λέμε απο κάτω, χωρίς πιτόγυρα δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Καλό ΣΚ!

Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα :p

Εγώ μπαινοβγαίνω σαν σε ξέφραγο αμπέλι. Εκτελούνται μεταφοραί χρημάτων μόνο για σήμερα, στη προνομιακή προμήθεια του 5% για εσάς.:p

Εγώ μπαινοβγαίνω σαν σε ξέφραγο αμπέλι. Εκτελούνται μεταφοραί χρημάτων μόνο για σήμερα, στη προνομιακή προμήθεια του 5% για εσάς.:p

lol Πλάκα πλάκα ακόμα να γίνει η μεταφορά :hehe:

να το κάνουμε 3% μάστορα; :p

Ελλάδα/Ιταλία/Αθήνα/Ρόδο/Μιλάνο για το επόμενο 10ήμερο και χαρά καθυστερημένου.

Τα λέμε απο κάτω, χωρίς πιτόγυρα δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Καλό ΣΚ!

Παααααααλι βολτάρεις εσύ? Ζηλεύω ρε μλκ... :confused:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.