Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μέχρι και ο καιρός έχει τρελαθεί ρε φούστη μου! :suicide:

Αντε πάλι πλυντήριο τα ρούχα:crazy:

Τόσες μέρες που έλεγαν ότι θα βρέξει εσύ που ήσουν; :p

άμα ρίξει τίποτα σκλεναρικοπόδαρα φώναξε...;)

Τώρα έχει χαρά θεού. Ήλιο κι' έτσι.

Ξυπνάω το πρωι (8.30) απο το κουδούνι. Ποιος φούστης λέω. Κάνω να κατέβω απο το κρεβάτι και ακούω ένα πλατς. Τι μαμακας λέω ακόμα κοιμάμαι. Ανοίγω την πόρτα με όση ευγένεια έχω και ακούω τη γειτόνισσα να μου λέει "εχετε πλυμμηρίσει".

Έκανα μπάνιο εχτές και έκλεισα την παροχή απο το τηλέφωνο και κάποια στιγμή το βράδυ σκίστηκε το λάστιχο, έκανε πίδακα βγάζοντας το νερό εκτός μπανιέρας και ο πίδακας ... πήδηξε εμένα.

Όλο το σπίτι μου θυμίζει πλωτά απο τον στρατό.

1) LL_NEO κοιμάται

2) Γειτόνισσα χτυπάει κουδούνι

3) LL_NEO επικαλείται φούστηδες και ανοίγει την πόρτα

4) Γειτόνισσα λέει με τσιριχτή φωνή: "έχετε πλημμυρίσει!!!!!!"

5) LL_NEO έχει ρίξει 8743297324 μπινελίκια προτού ξυπνήσει (σε κλάσματα δευτερολέπτων πάντα)

Μόλις έπεσε ένα πουλί πάνω στο τζάμι μιας μπαλκονόπορτας και πέθανε. :(

Έχω δει να πέφτει και να μην πεθαίνει (απλά χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συνέλθει), έχω δει η πόρτα να είναι ανοιχτή και να κάνει βόλτα μέσα στο σπίτι, και έχω και μια φωτό κάπου με ένα πουλάκι να κρατιέται από την σίτα..

Στο μπαλκονάκι έξω από την κουζίνα ρίχνουμε καμιά φορά λίγο ψωμί. Είχαμε στάνταρ πελατεία 2 περιστέρια, τώρα έρχονται και δύο μικρότερα πιθανόν τα παιδιά τους!!!

Είχαν μπει μέχρι την κουζίνα μέσα μια φορά ψάχνοντας ψίχουλα. Βγήκαν σχετικά εύκολα. Ο μπελάς ήταν όταν μπήκαν δύο σπουργίτια. Πετάγανε από εδώ και από εκεί σε κουζίνα σαλόνι, βγήκαν τελικά, αλλά είχαν προλάβει ήδη να.... βομβαρδίσουν σε 2-3 σημεία.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.