Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

μπήκα να κάνω αιτηση κοινωνικου μερισματος στο gsis και μου ζηταει ονομα χρηστη και password...απο που θα τα βρω αυτα?

μπήκα να κάνω αιτηση κοινωνικου μερισματος στο gsis και μου ζηταει ονομα χρηστη και password...απο που θα τα βρω αυτα?

Είναι τα ίδια με τα οποία κάνεις φορολογική δήλωση...

πατήστετο όση έχουν διπύρηνο καλό είναι να μην το πατήσουν διότι θα δείτε live 12 channels από το twitch i7 920 @4ghz 50% load :p

:nuke: multitwitch :nuke:

:p

Έχεις διαλέξει για συγκεκριμένο λόγο αυτά τα 12; Έχει κάποιο event;

Έχεις διαλέξει για συγκεκριμένο λόγο αυτά τα 12; Έχει κάποιο event;

στην τύχη τα διάλεξα ώστε

1ον να είναι live αυτήν την στιγμή

2ον ήθελα να δω μέχρι πόσα μπορεί να σηκώσει το μπρίκι :T: μου

πατήστετο όση έχουν διπύρηνο καλό είναι να μην το πατήσουν διότι θα δείτε live 12 channels από το twitch i7 920 @4ghz 50% load :p

:nuke:

Α10-6700 στοκ, από 53 ως 90% load.

Q9550 @ 3.4 62-87% load

αποπλύθηκα :haha: , όχι ακόμη.

Μου αρέσει που έκανες edit και πάλι λάθος το έγραψες. lol

Καλή Ανάσταση σε όλους! Και καλό ψήσιμο σε όσους ψήσουν!

Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]

Ένα comment εδώ όποτε μπορείς.

ty!

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

Εκείνο το post για το ταξίδι σου στον κόσμο (ή σχετικά με τον κομμουνισμό) ακόμα το γράφεις? Δεν ξέρω, απλά reminder κάνω.

Χριστός Ανέστη & Χρόνια πολλά!Υγεία και ευτυχία σε εσας και τις οικογένειες σας! :)

Α10-6700 στοκ, από 53 ως 90% load.
Q9550 @ 3.4 62-87% load
haswell 35-55% :rolleyes:

τι browser; με ie11 έπαιζα στο 10%...

Μου αρέσει που έκανες edit και πάλι λάθος το έγραψες. lol

Μα αυτό ήθελα να γράψω. Η λέξη που έγραψες εσύ, ταιριάζει ηχητικά με την ανύπαρκτη λέξη απο-πλύθηκα. Κανένα λάθος.

Χρόνια πολλά σε όλους. Καλά ψησίματα αύριο και μην ξεχνάτε να έχετε 2-3 γκαζόζες δίπλα για την περίπτωση που το παρακάνετε :hehe:

Υ.Γ. Thuban @3.5GHz, 40-50% 25%-45%(είχα το Bluestacks ανοιχτό στο background), firefox

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.