Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλή καλημέρα σας. Ζέστη σήμερα

Όσο λες να καλημέρα, τόσο θα ζεσταίνει η μέρα. Από τις κατάρες που τρως κάθε πρωί.

το κρύο του έβδομου επιπέδου της κολάσεως, εκεί που κρατάνε τον Ιούδα και τους άλλους προδότες

Με είπες προδότη ρε? Εμένα? Που κάθε Δευτέρα σας καλημερίζω με την ποιο ζεστή καλημέρα ?

Με είπες προδότη ρε? Εμένα? Που κάθε Δευτέρα σας καλημερίζω με την ποιο ζεστή καλημέρα ?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

το κρύο του έβδομου επιπέδου της κολάσεως, εκεί που κρατάνε τον Ιούδα και τους άλλους προδότες

Στον Υιού-Δα (Υιού Δας, Υιού Φως) οφείλει ο Χριστιανισμός την ύπαρξή του. Προδότη τον ονομάζει η Εκκλησία γιατί τη βολεύει :)

Πέθανε παλιός μου φίλος.

Το συγκεκριμένο άτομο ήθελα να το ξαναδω κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά παπαριές τώρα.

Αστρο ρίξε όσες κόκκινες κάρτες θες. Πραγματικά χέστηκα.

Απο εχτές έφτασα Καβάλα / Νέα Πέραμο για Πάσχα.

Δεν θα μπαίνω και πολύ, οπότε πάρτε ευχές για ευτυχισμένο Βεελζεβούλ και ότι άλλο πιστεύετε, θέλετε. Αν με θέλετε θα είμαι πιο κάτω και θα ΤΡΩΩ.

Πέθανε παλιός μου φίλος.

Να είστε καλά να τον θυμάστε... και καλή δύναμη στους δικούς του. :(

Νέα Πέραμο ΚΑΒΑΛΑΣ

LOLOLOL

Καβάλα πάν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε...

Άσε με να τονΕ trollάρω λίγο. Αμέσως να με δώσεις!

Είναι δύο κοπέλες στο τραίνο, που συζητάνε για σχέσεις και ζώδια. Πρέπει να πάρω ακουστικά asap

Sent from my Find 5 using Tapatalk

Περασα WP 8.1 στο κινητό. :D

Ειναι onair το developers preview, πως και δεν έχουμε κάποιο thread εδω? Βουηξε ο τόπος.

Ε, δεν ξεκινάς ένα; Καλή ώρα είναι. :shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.