Jump to content

DJD

Recommended Posts

τα papagalino λένε τίποτα ως ζαχαροπλαστεία; έχουν τίποτα της προκοπής ή πρέπει να πάω Max Perry ή Κωνσταντινίδη για να ανεβάσω το ζάχαρο;

Δε μπορώ να διαβάσω την υπόλοιπη πρόταση... :hehe:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=4171]deninho[/MENTION] παλιά, like προ-κρίσης, είχε βγάλει πολύ κακό όνομα σχετικά με την ποιότητα των γλυκών του. Για να γράφει ότι δέχεται συνέχεια ελέγχους ή συνεχίζει αυτό το βιολί ή απλά του έχει βγει το όνομα και σε επίπεδο δημ. υπηρεσιών.

Νομίζω οτι οι έλεγχοι είναι απο το Franchise όχι απο το δημόσιο.

Και αλήθεια, μια και αναφέρθηκε... ξέρει κανείς με ποια υπηρεσία επικοινωνούμε και πως, αν πάμε σε κάποιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και θέλουμε να έρθουν να το ελέγξουν -εκεί που τρως αμέριμνος παίρνει το μάτι σου να σουλατσάρουν δυο-τρεις κατσαρίδες π.χ.-

Ναι ρε παιδιά, από το franchise δέχεται τους ελέγχους.. για να μένει ψηλά το επίπεδο του τελικού προϊόντος!! Και μπράβο τους γι'αυτό! Ποιο δημόσιο;; Πού νομίζετε ότι ζείτε;; :p

image πρώτα γιατί κάτι θα ξεχάσεις να αντιγράψεις σε back up

NAILED IT μετα απο 4 ωρες ασε πονεσανε τα ματια μου

Ε και; Αν δε φτάσει στο 6-7 για να μπορούμε να τα βλέπουμε 2-2 αν έχει cliffhanger, σα να μην άρχισε είναι. :p

Αυτός ο Κοντοπίδης τελικά πρέπει να είναι μεγάλο φρούτο ως άτομο

Άμα η ζωή του ατόμου περιστρέφεται γύρω από τα πολιτικά.....

lol? This video contains content from Sony Pictures Movies & Shows, who has blocked it on copyright grounds.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eRsGyueVLvQ]Sintel - Third Open Movie by Blender Foundation - YouTube[/ame]

Με τα πολλά games, σειρές, animes και με διάβασμα μόνο για αυτά που μου αρέσουν δε μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα για τη σχολή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.