Jump to content

DJD

Recommended Posts

Σίγουρα δεν πάει ποιο πάνω; Όταν χτύπησα το 2048 μου έβγαλε δύο επιλογές. Ή να σταματήσω ή να συνεχίσω(υπέθεσα για 4096). Βέβαια η απάντηση ήταν κάτι σε στυλ "Μας δουλεύεις τώρα?" και έκλεισα το TAB :hehe:

Θα πηγαίνει παραπάνω αλλά είναι μπελάς και κάψιμο.

Προτείνω ban από το lab για να καούμε με την ησυχία μας.

Κανεις απο Ηράκλειο Αττικής ή καποια περιοχη σχετικα κοντινη να μας πει αν έφτιαξε ή wind το ίντερνετ? Να ξέρω τι να περιμενω δλδ.

(Εσύ απο το μοσχάτο ακούς?)

Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τώρα που το δοκίμασα, είναι αρκετά καλύτερα, μα όχι τέλεια. Τουλάχιστον ξεπερνάω, με όποιο σέρβερ και να τεστάρω, τα 10mbps.. το πρωί δεν άνοιγαν καν οι σελίδες! Μίλησα και με φίλο στο Κεραστίνι του Πειραιά κι είχε κι αυτός θέμα! Αναβαθμίσεις κάνανε!

Σίγουρα δεν πάει ποιο πάνω; Όταν χτύπησα το 2048 μου έβγαλε δύο επιλογές. Ή να σταματήσω ή να συνεχίσω(υπέθεσα για 4096). Βέβαια η απάντηση ήταν κάτι σε στυλ "Μας δουλεύεις τώρα?" και έκλεισα το TAB :hehe:

Εμένα δε μου είχε δώσει επιλογή, μπορεί να την πρόσθεσαν πιο μετά. Έλεος όμως, 4096 ούτε αν εκτίεις ισόβια.

Εμένα δε μου είχε δώσει επιλογή, μπορεί να την πρόσθεσαν πιο μετά. Έλεος όμως, 4096 ούτε αν εκτίεις ισόβια.
Εγώ το έφτασα στο 512, καλά είμαι :whistling

είναι καλή σπαζοκεφαλιά, λεω να μπει στο επόμενο contest του λάμπη για να μας σπάσουν ακόμη ποιο πολύ τα νεύρα :hehe:

Πάμε ρε Fnatic!

Αν παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους έχουν κάποιες ελπίδες να το πάρουν με δυσκολία και τύχη.

Έχει γρίπη και ο Cyanide και με αντίπαλο τον InSec είναι απίστευτα δύσκολο.

Τι έγινε ρε παιδιά, έχω ταξιδέψει στο μέλλον; Έχει τελειώσει εδώ και 45 λεπτά. :p

Δε σχολιάζω για Fnatic, because spoilers.

Edit: Οκ, μάλλον εννοούμε ίδια σκηνή, διαφορετικά παιχνίδια.

Ναι , εγώ μιλάω για League , εσύ λογικά για CSGO :p

Αν παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους έχουν κάποιες ελπίδες να το πάρουν με δυσκολία και τύχη.

Έχει γρίπη και ο Cyanide και με αντίπαλο τον InSec είναι απίστευτα δύσκολο.

Άσε άσε, και πόσο ξενέρωσα χτες που κέρδισαν έτσι όπως κέρδισαν τους Gambit.

Ναι , εγώ μιλάω για League , εσύ λογικά για CSGO :p

Άσε άσε, και πόσο ξενέρωσα χτες που κέρδισαν έτσι όπως κέρδισαν τους Gambit.

Ξενέρωσα γιατί ήθελα να δω και άλλο ένα game. Αν το play αυτό το έκαναν οι Gambit θα πανηγύριζες.

Πολύ έξυπνο play. Είδαν ότι χάνουν τα TF και πήγαν για το BD από την κάτω πλευρά (αφού η πάνω είναι full warded λόγω baron).

High risk, high reward! ;)

2048

Καλό κάψιμο. :p

13128... αρκετα ως εδω πιστευω!!! ωχ θεε μου
Κάνας οδηγός στρατηγικής;
για καλό ποστάρεις εσύ εδώ μέσα;:tongue::tongue::tongue:
Νομιζω μετα απο 1-2 μερες μπορω να το γραψω....

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΟΥ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΑΜΙΑ ΣΟΥ!!!!!

Re: 2048

Πάει κι αυτό... Το 2048 το έπιασα και τις 2 φορές λίγο πάνω από τους 20000 πόντους. Η πιο αποτελεσματική στρατηγική που βρήκα είναι να αποφεύγεις σχεδόν εντελώς μια κατεύθυνση, ώστε να μην μπαίνουν μικρά νούμερα εκεί που συγκεντρώνεις τα μεγαλύτερα. Επίσης, είναι σημαντικότερο να ελαχιστοποιείς κατά προτεραιότητα τα 2-4, παρά να αθροίζεις τα 32-64-128 σε μεγαλύτερα. Εκεί την πάταγα στην αρχή.

Παρεμπιπτόντως, χρειάζεται undo. 1 βλακεία από κεκτημένη ταχύτητα σου καταπίνει 20' από τη ζωή σου...

Σκέτο cheat code η εν λόγω στρατηγική. Απλή και αποτελεσματική. Κατέστρεψε το εν λόγω παιχνίδι :p μιας και πλέον είναι σχετικά εύκολο να πας στο 2048 και μάλλον βαρετό να πας ποιο πάνω. Πριν και ακολουθώντας την στρατηγική "τυφλοσούρτη" αν χτύπαγα 512 άνοιγα σαμπάνιες.
Θα πηγαίνει παραπάνω αλλά είναι μπελάς και κάψιμο.

Προτείνω ban από το lab για να καούμε με την ησυχία μας.

Για όλους εσάς τους δυνατούς (και αδύνατους) λύτες, έχω μόνο μία φράση να πω.

Screenshot or it didn't happen.

Περί στρατηγικής, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ότι πρέπει να προσπαθείς να στριμώχνεις σε μία μεριά τους μεγάλους αριθμούς (άρα δεν χρησιμοποιείς την κατευθυνση που μπορεί να βάλει 2άρι ή 4άρι εκεί όπως έγραψε κάποιος), και ότι πρέπει απλά να χτίζεις συνέχεια με τα 2άρια και τα 4άρια και να τα πασάρεις μετά εκεί που έχεις τους μεγάλους αριθμούς. Τέλος όταν τα βρίσκεις σκούρα (και έχεις μόνο μία κίνηση με ένα τετραγωνάκι) πρέπει να έχει στο μυαλό σου ότι είτε 2άρι θα σου έρθει είτε 4άρι, οπότε να φροντίσεις να μπορείς να το κάνεις merge αν δεν βλέπεις κάτι άλλο που θα μπορεί να γίνει merge μετά την επόμενη κίνηση..

TbXqJbL.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.