Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ο μπαμπάς ή η μαμά άκουσαν χριστοπαναγιες το μεσημέρι και το μάζεψαν, αλλά 5.30 το άφησαν ελεύθερο πάλι να αφηνιασει. Τα γράφω εδώ γιατί ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, και να σας προετοιμάσω, να βρείτε ποιος θα μου φέρνει πράγματα στη φυλακή :p

Στα τέτοια μου σε τι κατάσταση είναι οι γονείς. Αν δεν μπορούν να το ηρεμήσουν, να του δίνουν Αταράξ να ηρεμήσουμε όλοι.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Στειλε διευθυνση ανεβαινω Πευκη τωρα σε λιγο.

Να φερω και τον σκυλο ? :D

Ο μπαμπάς ή η μαμά άκουσαν χριστοπαναγιες το μεσημέρι και το μάζεψαν, αλλά 5.30 το άφησαν ελεύθερο πάλι να αφηνιασει. Τα γράφω εδώ γιατί ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, και να σας προετοιμάσω, να βρείτε ποιος θα μου φέρνει πράγματα στη φυλακή :p

Στα τέτοια μου σε τι κατάσταση είναι οι γονείς. Αν δεν μπορούν να το ηρεμήσουν, να του δίνουν Αταράξ να ηρεμήσουμε όλοι.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

kickass3.jpg

2 χρόνια τώρα έχω μια οικογένεια από πάνω μου. Οι γονείς ζώα εντελώς. Το ένα παιδάκι τους, σέρνει μια καρέκλα μέσα στο σπίτι ΟΛΗ ΜΕΡΑ και το άλλο το μωράκι... από βρέφος που ήρθε από το μαιευτήριο.. ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Κλάμα τσιριχτό και διαπεραστικό. Το καημένο ώρες ώρες κάνει σαν να πονάει, σταματάει και ξαναρχίζει. Οι γονείς τα παρατάνε και φεύγουν. Δεν έχω ακούσει ποτέ αυτή τη ρουφιάνα τη μάνα να το πάρει αγκαλιά και να του πει ένα απλό "σώπα σώπα καλό μου". Μια φορά πήγα 4 το μεσημέρι μιας Κυριακής να ζητήσω να κάνουν ησυχία κι όσο χτυπούσα την πόρτα, άκουσα που τα χτυπούσαν για να σταματήσουν. :fie:

και είσαι συμμέτοχος στο έγκλημα

Πόσες μέρες έχω να μπω ΠΟΘ;; Πολύ λιώσιμο στη δουλειά (δε σηκώνω κεφάλι, όλη μέρα διαβάζω συμβόλαια και κάνω διορθώσεις στη database) αλλά ευτυχώς όταν σχολάω δεν είμαι κομμάτια. 1:10 να πάω, άλλο τόσο για να γυρίσω, λεωφορείο και 2 μετρό.

Υπάρχει διάλειμμα για φαγητό στη 1:30, εσπρεσσιέρα που κάνει Γ@μάτο καφέ και όλα είναι καθαρά και εύτακτα μέσα!

Πολύ μου αρέσει.:happy2:

Α, και τα υπόλοιπα 7 άτομα στην ομάδα μου είναι 6 κοπέλες και ένα cougar (μπορεί και να μην είναι, αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται).

έχουν λυκόσκυλο, δε σε συμφέρει :p

Καλοί άνθρωποι είναι, και το προσέχουν το παιδί τους, αλλά δεν του πολυλένε να κάνει ησυχία. Είχα κάνει και το λάθος στην αρχή όταν είχαν πρωτοέρθει να τους πω ότι "παιδί είναι, θα κάνει φασαρία" και άρπατην τώρα Διονύση :p Πρόσφατα τους το είπα εμμέσως ότι κάνουν πολύ φασαρία, αλλά μάλλον δεν το πιάσανε. Θα δούμε, μπορεί απλώς να πηγαίνω σχολή για διάβασμα όλες τις μέρες της εβδομάδας κι όχι μόνο τις καθημερινές.

Παίζει πάντως να διαβάζουν thelab, γιατί από την ώρα που απάντησε ο Θωμάς σταμάτησε η φασαρία από πάνω :p

Κανείς όμως δεν σχολιάζει την κατασκευή των κτιρίων και την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε μόνωσης στο όνομα του κέρδους. Τα παιδιά είναι παιδιά και οι γονείς να τα πουν να κάτσουν ήσυχα δεν θα κάτσουν έτσι είναι η φύση τους σε αυτήν την ηλικία.

Και ναι το ξέρω είναι ενοχλητικό πολύ.

Κανείς όμως δεν σχολιάζει την κατασκευή των κτιρίων και την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε μόνωσης στο όνομα του κέρδους. Τα παιδιά είναι παιδιά και οι γονείς να τα πουν να κάτσουν ήσυχα δεν θα κάτσουν έτσι είναι η φύση τους σε αυτήν την ηλικία.

Και ναι το ξέρω είναι ενοχλητικό πολύ.

Φιλαράκι έχω μία πατέντα για τρελή μόνωση. Την έχω στείλει σε όλα τα μεγάλα κεφάλια, αλλά δεν δέχεται κανείς να κάνει δοκιμές. Θα ανοίξω σε λίγο thread να κάνω repeat άσχετες φίφες, για να σας ανοίξω τα μάτια.

Κανείς όμως δεν σχολιάζει την κατασκευή των κτιρίων και την παντελή έλλειψη οποιασδήποτε μόνωσης στο όνομα του κέρδους.

Μετακομίσαμε (από Πειραία στο Π. Φάληρο) σε νεόδμητη πολυκατοικία το 2002. Όλο τον τελευταίο χρόνο που το σπίτι χτιζόταν εγώ πήγαινα σχολείο στο Π. Φάληρο και σχεδόν κάθε μερά πήγαινα να δω τι γίνεται στο σπίτι. Έτσι, είμασταν πολύ πιο κοντά σε όλες τις φάσεις της κατασκευής και προλάβαμε πολλές βλακείες που πήγαιναν να κάνουν.

Το σπίτι ήταν ομολογουμένως φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα τότε, αλλά τελικά οι δικοί μου έδωσαν περίπου 10.000.000 δραχμές περισσότερα για να φτιαχτεί όπως το ήθελαν.

Μόνωση δεν υπήρχε καθόλου, και όλα τα δωμάτια είχαν ξύλινο πάτωμα. Οι δικοί μου μίλησαν με τους ιδιοκτήτες από πάνω και από κάτω, και κανείς δεν δέχτηκε να πληρώσει για ηχομόνωση. Τελικά πληρώσαμε για ηχομόνωση και για εμάς και για τους από πάνω για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο.

Τι ακούγεται?

Μουσική όταν είναι δυνατά, τα νύχια του σκύλου όταν τρέχει από πάνω (δεν είναι ενοχλητικό) και ένα περίεργο βουητό στο δωμάτιο μου ΜΟΝΟ όταν είμαι στο κρεβάτι, μάλλον συντονίζει κάποιο κλιματιστικό :( )

Φωνές δεν θυμάμαι να άκουσα ποτέ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.