Jump to content

DJD

Recommended Posts

αυτό με το πουλί μου άρεσε και μένα,τι μαργαριτάρια πέσανε στο οφτοπικ αυτές τις μέρες δεν λέγετε

λοιπόν,αγόρασα κάτι φτηνά μαχαίρια από το μάρκετ μάρκας ernesto

καθώς πήγα να κόψω ψωμί,συνειδητοποίησα ότι όχι απλά κόβουν σα διάολος

αλλά αν δεν προσέξεις θα σου κόψει το χέρι,μετά τον πάγκο της κουζίνας και θα φτάσει στο πάτωμα

αν δε είσαι αφηρημένος,το μαχαίρι θα φτάσει στον κάτω όροφο μετά στον δρόμο

και συνεχίζοντας στο κέντρο της γης βγαίνοντας από την άλλη μεριά (Κίνα; ) εφ-ει-κει :hehe:

άντε καλημέρθρα

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
αυτό με το πουλί μου άρεσε και μένα

άντε καλημέρθρα

^ ....that...sounds....you know how...

:hehe:

Παιδες αν υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη να δανεισει για σαββατο ενα πνευματικο τρυπανι θα του ημουν ευγνωμων.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παιδες αν υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη να δανεισει για σαββατο ενα πνευματικο τρυπανι θα του ημουν ευγνωμων.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

χμμμ πνευματικό ? τα πνευμόνια σου θες να τρυπήσεις;

εγώ δεν κρατήθηκα

χμμμ πνευματικό ? τα πνευμόνια σου θες να τρυπήσεις;

εγώ δεν κρατήθηκα

θα έλεγε πνευμονικό..

αφού γελάτε, πείτε και πως είναι η σωστή μετάφραση του pneumatic drill...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

κομπρεσέρ; δλδ τρυπάνι πεπιεσμένου αέρα; just a guess

LOL

Και στα μαγαζιά έτσι το λένε.Πνευματικό.

https://www.skroutz.gr/c/950/skaptika-diatritika.html?from=most-popular&keyphrase=%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF

Περίμενω εδώ και 2 μήνες να μου έρθει αυτή η συλλογή αλλα τπτ

:rant:

lxt1500.jpg

Μακάρι να σου έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ! Πάντως όταν πατάω και βλέπω αυτό ε

"πνευματικο δραπανο"

δεν μπορώ γελάω μόνος μου :p

LOL

https://www.skroutz.gr/c/950/skaptika-diatritika.html?from=most-popular&keyphrase=%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF

lxt1500.jpg

wow πόσο μπορεί να κάνει όλη αυτή η συλλογή; πρέπει να δώσεις ζωη και πνεύμα για να την αποκτήσεις

^ ....that...sounds....you know how...

:hehe:

λίγο γκει;ξέρω γω;δεν το νομίζω,μην λέμε και μεγαλες κουβέντες πάντως,ποτέ δεν ξέρεις-πως σε κάποιον αρέσουν τα π.χ τα λουκάνικα και μετά από καιρό το γύρισε στις πίτες :p

LOL

lxt1500.jpg

Ο [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] και άλλοι 4-5 labήτες μόλις ήρθαν σε οργασμό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.