Jump to content

DJD

Recommended Posts

7η μερα χωρις τσιγαρο.

Αφου καταφερα να μην καπνισω στη κοπη τι πιτα δεν θα καπνισω ποτε λεμε :hehe:

Μην με κάνεις να ψάξω πόσες φορές το έχεις γράψει εδώ μεσα αυτό.

Όταν περάσει καμιά 5ετία γράφτο.

Άιντε πρωί πρωί.

Μια εβδομαδα και ενας χρονος χωρις τσιγαρο.

Αντε Καλημερες !

GGWP.

Σπάσανε 2 καγκελοπορτες μπήκαν στην αυλή και ρίξανε φόλα στο σκυλι. 15 χρόνια την είχαμε. Σκατοψυχοι.

Κρίμα :(

μπροστά τους να το βρουν αυτό που έκαναν.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Τα σκυλια δε βγαινουν έξω και είναι 2-3 χλμ εξω απο κατοικημενη περιοχη σε κτηνοτρφικη μοναδα.

Ηθελαν μαλλον να κλέψουν τίποτα αλλα δε μπορεσαν/φοβηθηκαν. Απ το χωριο άτομα είναι μωρε, τους ξέρω.

Σήμερα μετά τις 11μμ το site θα κλείσει για συντήρηση για περίπου 3 ώρες. Υπολογίζουμε να είμαστε πάλι online κατά τις 2πμ.

τι'ν'αυτά ρε; Εγώ 11 θα γυρίσω από τη σχολή, και δε θα έχω να δω τη στιχομυθία ΛΛ_ΝΕΟ & Μυραλίς;

μπερδεγουέι, ο Αλέξης πήγε κι αυτός Κεφαλονιά (κι από αύριο περιμένουμε τον Παπαρήγα ή όπως λένε τον νέο γγ του ΚΚΕ). συγκίνησις.

Τα σκυλια δε βγαινουν έξω και είναι 2-3 χλμ εξω απο κατοικημενη περιοχη σε κτηνοτρφικη μοναδα.

Ηθελαν μαλλον να κλέψουν τίποτα αλλα δε μπορεσαν/φοβηθηκαν. Απ το χωριο άτομα είναι μωρε, τους ξέρω.

Στειλε ΠΜ ποιο χωριο ειναι να περασω μια βολτα με φιλους που δεν δεχονται το οχι σαν απαντηση.

τι'ν'αυτά ρε; Εγώ 11 θα γυρίσω από τη σχολή, και δε θα έχω να δω τη στιχομυθία ΛΛ_ΝΕΟ & Μυραλίς;

μπερδεγουέι, ο Αλέξης πήγε κι αυτός Κεφαλονιά (κι από αύριο περιμένουμε τον Παπαρήγα ή όπως λένε τον νέο γγ του ΚΚΕ). συγκίνησις.

Κεφαλλονιά is the new Καστελλόριζο...

Αντί να σπαμάρετε εδώ δεν τραβάτε να κάνετε κανένα attend στην πίτα να οργιάσουμε απο κοντά?

Θα έχουμε και ένα τέταρτο αφήγηση απο τον Πολωνό σε πίστα!

Kαι τώρα που τους έδιωξες όλους τι κατάλαβες?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.