Jump to content

DJD

Recommended Posts

ούτε μπαν με την ησυχία μας δε μπορούμε να φάμε εδώ. Το κρίμα στο λαιμό σας αν κοπώ αύριο :p

τι ώρα γράφεις και τι γράφεις γιατί αν με βολεύει να ανταλλάξουμε μαθήματα :banging:

6-9, Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις (έχω διαβάσει μερικές, αλλά βάζω στοίχημα ότι θα πέσουν οι υπόλοιπες :p)

το ποιο βασικό το πρωί η το βράδυ ? :tomato: αν είναι το βράδυ προλαβαίνω ...

8:30 - 10:30 ΠΜ (το πρωί) Συστήματα Τηλεπικοινωνιών 2

Είσαι και εσύ απο αυτους που κανουν το γνωστό και αλάνθαστο συστημα "κατεβαίνω μέχρι να βαρεθεί να με βλέπει και να με περάσει" εεε?

lol. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι :p

Είσαι και εσύ απο αυτους που κανουν το γνωστό και αλάνθαστο συστημα "κατεβαίνω μέχρι να βαρεθεί να με βλέπει και να με περάσει" εεε?

Αυτό είναι το σύστημα Rocky. Κάθομαι τις τρώω μέχρι να τον κουράσω και μετά τον σαπίζω στο ξύλο :p

Αυτό είναι το σύστημα Rocky. Κάθομαι τις τρώω μέχρι να τον κουράσω και μετά τον σαπίζω στο ξύλο :p

Αυτό είναι το σύστημα Muhammad Ali που χρησιμοποίησε στον αγώνα εναντίον του φαβορί George Foreman στην Kinshasa του Zaire : P

Που μπορώ να κάνω Give Away 4 κλειδια για το Strife? Να κάνω Game θέμα και να τα πετάξω εκεί μέσα? γιατί έλεγα να το κάνω με Pm οι 4ις πρώτοι.. αλλα δεν θέλω να μου έρχονται pms ξεκαρφωτα..

Gaming > Νεό θέμα > Strife >

α. Παρεμπιπτόντως, όσοι βιάζεστε πάρτε και 4 κλειδιά

β. Από όσους απαντήσουν μέχρι αύριο, random.org για 4 κλειδιά

Στο Steamgifts δε γίνεται έτσι κι αλλιώς. Beta δεν είναι (or something);

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.