Jump to content

DJD

Recommended Posts

ρε ποσταρε ο unseen στο ΠΟΘ μετα απο 3,5χρονια και αυτο βρηκες να πεις! :wall:

το μονο που μενει τωρα ειναι να σκασει μυτη κι ο αστροcat

να του πεταξει μια κοκκινη στα μουτρα γιατι δεν ανοιξε λεει νεο θεμα με παρουσιαση της spycam :p

και καπως ετσι θα τον ξαναδουμε στο ΠΟΘ μετα απο 4 χρονια παλι...

Αφού είναι unseen!

τι καινε ρε τα τζακια σας στο Amsterdam?

:p

Φίλε εδώ και 1 βδομάδα εισπνέω μόνο Ελληνική αιθαλομίχλη... Την μύρισα με το που έκανα ένα βήμα έξω από το αεροπλάνο!

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Οι πρώτες παρενέργειες...που πήγε το κορίτσι μου ρε;:p

Και το γκούγλαρα να δω αν το γράφω σωστά! με την δευτερη, μετά το ποστ σου, μου έβγαλε το "μήπως εννοείται αιθαλομίχλη?"

Τι εννοείς? έφυγε η κότα? Είμαι αθώος!

OFF TOPIC

Αυτή είναι η εμπεριστατωμένη άποψη σου για τους [MENTION=1006]wrong method[/MENTION], [MENTION=28685]sakinor[/MENTION], [MENTION=324]billpeppas[/MENTION], [MENTION=5181]winters[/MENTION], [MENTION=1086]Hero[/MENTION], [MENTION=1006]wrong method[/MENTION], [MENTION=8837]l2phile[/MENTION], [MENTION=24949]Nickzzz[/MENTION], [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION], [MENTION=1006]wrong method[/MENTION], [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION], [MENTION=3917]Petrossortep[/MENTION], [MENTION=15616]cna[/MENTION], @ dunkel_Stern, [MENTION=1006]wrong method[/MENTION] και λίγο λιγότερο για τους [MENTION=129]Chosen[/MENTION], [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]??

Ένα δίκιο, περί ειρωνίας, ο [MENTION=1143]Snips[/MENTION] το έχει αλλά εγώ έχω δύο απορίες.

1) Τι σχέση έχουν οι αγοραστικές επιλογές κάποιου με το αν (περιστασιακά) ειρωνεύεται?

2) Τον seismic τι τον ενοχλεί περισσότερο? Οι x ειρωνίες/κριτική που είναι αναμενόμενο να εισπράξει (επειδή παρουσιάζει σε ευρύ κοινό μια διαφορετική ιδέα, άσχετα με την λειτουργικότητα/αξιοπιστία της) ή η έλλειψη χρηματοδότησης για να ξεκινήσει το project?

2) Τον seismic τι τον ενοχλεί περισσότερο? Οι x ειρωνίες/κριτική που είναι αναμενόμενο να εισπράξει (επειδή παρουσιάζει σε ευρύ κοινό μια διαφορετική ιδέα, άσχετα με την λειτουργικότητα/αξιοπιστία της) ή η έλλειψη χρηματοδότησης για να ξεκινήσει το project?

δεν ξέρω για τον seismic αλλά εμένα με ενοχλεί που μπαίνουν τα troll και χαλάνε ένα κατα τα άλλα ενδιαφέρον θέμα. Η πλάκα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο και απλά εκμεταλλεύονται τον... λαικό (το λιγότερο) τρόπο έκφρασής του για να κάνουν -νομίζουν- καζούρα. Κάποιος να τους ενημερώσει ότι το να κάνεις χιούμορ προϋποθέτει ευφυΐα αλλιώς είναι απλά κακόγουστη κακία!

Με ενοχλεί ακόμη περισσότερο το "αναμενόμενο" λες και οι επικριτές του έχουν καταφέρει κάτι καλύτερο!

δεν ξέρω για τον seismic αλλά εμένα με ενοχλεί που μπαίνουν τα troll και χαλάνε ένα κατα τα άλλα ενδιαφέρον θέμα. Η πλάκα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο και απλά εκμεταλλεύονται τον... λαικό (το λιγότερο) τρόπο έκφρασής του για να κάνουν -νομίζουν- καζούρα. Κάποιος να τους ενημερώσει ότι το να κάνεις χιούμορ προϋποθέτει ευφυΐα αλλιώς είναι απλά κακόγουστη κακία!

Με ενοχλεί ακόμη περισσότερο το "αναμενόμενο" λες και οι επικριτές του έχουν καταφέρει κάτι καλύτερο!

Άλλο εννοούσα και δεν είμαι σίγουρος αν με κατάλαβες. Οποιαδήποτε άποψη/ιδεά εκτεθεί σε ευρύ κοινό, υπάρχει ένα ποσοστό 5% (τυχαίο νούμερο) που θα εκφραστεί αρνητικά. Αυτό εννοώ ως "αναμενόμενο".

Προσωπικά, ούτε εμένα με ενδιαφέρει το αντικείμενο αλλά ούτε με απασχολει να του κάνω καζούρα. Θεωρώ όμως λιγότερο αποτελεσματικό να προσπαθεί να προμοτάρει επίμονα την καινοτομία εδώ, από το να ασχοληθεί από διαφορετική γωνία.

Έγινε επεξεργασία από Guest

[MENTION=1086]Hero[/MENTION] ναι και αυτούς ακριβώς κατακρίνω. Δεν προβληματίζομαι να εκφράζονται αρνητικά αυτοί που ενδιαφέρονται για κάτι (ακόμα και εαν δεν το κατέχουν), με ενοχλούν οι υπόλοιποι που είναι απλά "θόρυβος".

Επίσης στο E-lada έχω την εντύπωση ότι αυτό το ποσοστό είναι ενισχυμένο, όλοι κόπτονται τι κάνει η κατσίκα του γείτονα ακόμα και εαν οι ίδιοι δεν ξέρουν ούτε να την αρμέξουν!

Όπως και να έχει εγώ το ζήτησα και στο αντίστοιχο topic, ένα thread-level ignore θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους.

Αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να συζητείται εδώ, θα προτιμούσα να το έβλεπα σαν θέμα στο νέα και σχόλια.

Όπως το βλέπω εγώ, από την θέση την οποία είμαι, έχω δύο επιλογές. Ή να το αφήσω να αυτορυθμιστεί - όπως και έκανα, κακώς τελικά κατά τη γνώμη μου, ή να αρχίσω τις "διορθωτικές ενέργειες" για να διαφυλάξω την ειρήνη και την ροή του θέματος. Αν κάνω το πρώτο, τότε θεωρούμαι (; ) αδιάφορος και ότι δεν προσέχω τον Λάμπη όπως θα έπρεπε. Αν κάνω το δεύτερο, δυσαρεστώ κόσμο, είμαι φασίστας, ο Λάμπης είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης κτλ.

Προσωπικά πιστεύω στον χρήστη ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος του και να σεβαστεί τον άλλον, όσο αρχάριος και να είναι ή όσο παράξενη ή αντίθετη να φαντάζει η άποψή του προς εμάς. Ειλικρινά με θλίβει όταν βλέπω χρήστες να ειρωνεύονται και να τρολλάρουν όταν κάποιος κάνει απλοϊκές - κατ'αυτούς - ερωτήσεις ή παρατηρήσεις, ενώ βλέπω σε άλλα forum κόσμος να κάθεται να ασχολείται με το πρόβλημα του άλλου και να μην χλευάζουν.

Χρόνο δεν έχω, αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθειά σας (reports) και τη δύναμη που μου έδωσε ο founder (lol) να περιορίσουμε αυτά τα φαινόμενα και να σταματήσουμε να έχουμε ελιτίστικη διάθεση σε όλους τους άσχετους, γιατί μην ξεχνάτε, εκεί που είναι, όλοι είμαστε κάποτε.

Όσο για το θέμα του seismic, λυπάμαι που άθελά μου ήταν ο λόγος που έφυγε, αλλά κάποιοι εδώ μέσα το παραξήλωσαν το θέμα με τις ειρωνείες τους και τα πικρόχολα σχόλια.

μααστα,δλδ όταν κάποιος θέλει να εφαρμοστεί η ιδέα του σε πυρηνικό σταθμό (προσοχή,πυ-ρη-νι-κο,όχι σιδηροδρομικό μην μπερδεύεστε) τι πρέπει να κάνουμε;να καθόμαστε απλά και να το ακούμε;τα προηγούμενα του μεγαλεπήβολα σχέδια τα διαβάσατε;

υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στο δείχνω κάτι στον κόσμο και στο λέω λαμακιες και τις θάβω κάτω από σεντόνια και θέλω και επιδότηση για αυτές και να μου δώσουν άδεια να τις κατασκευάσω και να μένει κόσμος μέσα και να ανακηρύξουν ήρωα και να μου δώσουν και νόμπελ

ξεκινώ την κατασκευή μιας πύλης,θα μπαίνεις λαλακας και θα βγαίνεις πιολαλακας.λεπτομέρειες σύντομα,ψάχνω χρηματοδότη και πειραματόζωα

καλή χρονιά

ξεχνάς όμως ότι αυτό δεν έγινε στο θέμα που άνοιξε αλλά στο χρεωκοπία όπου παραπονιέται γιατί δεν του δίνουν άδεια να εφαρμόσει την "καινοτομία" <---ινσερτ κάτι εδώ/ του

τεσπαμ όπως είπα δεν υπάρχουν αρκετά γιουμαντ και από εδώ και πέρα θα ασχοληθώ με τις δικές μου "καινοτομίες" μάλιστα, βρήκα τον πρώτο υποψήφιο (αλεξ παιδιμ δεν θα πονέσεις να το ξέρεις) :p

εντιτ: η φωτο ήταν 4320Χ3240

Έγινε επεξεργασία από wrong method

Το θέμα το είχα δει και εγώ και ως μηχανικός είχε ένα ενδιαφέρον και για εμένα, έστω και σαν "άλλη μια άποψη".

Όμως δεν ασχολήθηκα γιατί... too many trolls.

Νομίζω στο θέμα με τις πωλήσεις πυραμίδα, λιγότερο δούλεμα έπεσε.

να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα γιατί δεν έχω κατσίκα και εγώ

2Q==

meme-image-590x331.jpg

-------------------------------------------------

stats με τις περισσότερες κάρτες που έχουν πάρει οι χρήστες του thelab υπάρχουν ?

ξεχνάς όμως ότι αυτό δεν έγινε στο θέμα που άνοιξε αλλά στο χρεωκοπία όπου παραπονιέται γιατί δεν του δίνουν άδεια να εφαρμόσει την "καινοτομία" <---ινσερτ κάτι εδώ/ του

και εδώ ακριβώς από μόνος σου παρουσιάζεις το πρόβλημα που εκφράζω, ότι από ένα σημείο και μετά δεν ασχολείστε καν να είστε ακριβείς:

Δεν είπε έτσι απλά "δεν του δίνουν άδεια εφαρμογής", είπε ότι δεν υπάρχει τρόπος να εφαρμόσεις καινοτομικές πράξεις σε αυτή τη ρημάδα χώρα χωρίς ανώτερο/ανώτατο πολιτικό μεσάζοντα. Και αυτό είναι αλήθεια γιατί όντως δεν υπάρχουν ανεξάρτητες επιστημονικές κρατικές επιτροπές που να κρίνουν και να αποφασίσουν. Τελικά έφτασες να μην σε ενδιαφέρει καν τι είπε ο άλλος!

Εξαιρέσεις ίσως είναι ο ΕΟΦ και το Χημείο του κράτους (και φαντάζομαι και σε άλλα πεδία, αλλά από όσο ξέρω δεν υπάρχει στους μηχανικούς) όπου μπορείς να εισάγεις κάτι στην αγορά που δεν υπάρχει και για να πάρεις έγκριση από αυτούς αρκεί να έχεις έρευνες από έγκριτα πανεπιστήμια. Το ίσως το βάζω γιατί και εκεί υπάρχουν τεχνιτά barriers of entry τα οποία ουσιαστικά εξυπηρετούν τις μεγάλες πολυεθνικές αλλά για περαιτέρω εξηγήσεις μόνο οι άνθρωποι της αγοράς μπορούν να σε βοηθήσουν.

Παραμονη πρωτοχρονιας.

Η μηχανη ειναι στο συνεργειο απο τη περασμενη βδομαδα.

Απο παρασκευη που ΕΠΡΕΠΕ να την ειχα παραλαβει ειμαστε τριτη και ακομα τιποτα νεοτερο.

Ακυρωνεις δουλεια αξιας 200ε απο ΠΟΛΥ καλη πελατισσα γιατι δεν εχεις μεταφορικο...

Ο μηχανικος ο οποιος εχει λαβει κοντα στα 2.500ε απο σενα δεν απανταει στα τηλ.

Ο π@π@ρας ο κ@λογερος δεν ερχεται για κανεναν λογο σε συμφωνια και ξαφνικα ξυπναει ο ακριβοπληρωμενος (κατα τ'αλλα) ο δικηγορος και ανακαλυπτει οτι η αλλη πλευρα ειναι απατεωνες ! ( no shiiiiiiit captain!)

Ζητας χαρη απο τον μελλοντικο πεθερο σου να κουνησει τη κ@λαρα του και να μιλησει με τον κ@λογερο και σε γραφει κανονικα.

Δεν εχεις παρει δωρα για κανεναν και εχεις και 1,5ωρα ταξιδι με ΜΜΜ(αλακιας) μεχρι να πας σπιτι !

Come closer and tell me moar για το πνευμα τον εορτων !

Α ρε μαμημενο 13 ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.