Jump to content

DJD

Recommended Posts

Να του ευχηθείς περαστικά θες ή να του κλείσεις ρομαντικό ραντεβού; :D

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] Περαστικά, καλή ανάρρωση!

χαχα φανταζεσε? μια χαρα δεν θα τον χαλουσε.

Οχι απλα συνηθως οι μελαχρινοι το παθαινουν αυτο!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

αποφάσισα να παραγγείλω το FM2014, με κίνδυνο να χάσω τις γιορτές. 40€ στην κάρτα. Πάω στο go2arena, 24 και κάτι ψιλά με τα έξοδα του πέηπαλ, παραγγέλνω, canceled η παραγγελία επειδή κάτι δεν άρεσε στο security system τους. refunded τα λεφτά, αλλά έλα που δεν έχουν μπει ακόμα στην κάρτα, και αν κρίνω από το παρελθόν μάλλον από Δευτέρα θα μπουν. Οπότε λεφτά για παραγγελία από αλλού, γιοκ. Ούτε οι εταιρείες δε με θέλουν να πάρω το fm φέτος :(

αποφάσισα να παραγγείλω το FM2014, με κίνδυνο να χάσω τις γιορτές. 40€ στην κάρτα. Πάω στο go2arena, 24 και κάτι ψιλά με τα έξοδα του πέηπαλ, παραγγέλνω, canceled η παραγγελία επειδή κάτι δεν άρεσε στο security system τους. refunded τα λεφτά, αλλά έλα που δεν έχουν μπει ακόμα στην κάρτα, και αν κρίνω από το παρελθόν μάλλον από Δευτέρα θα μπουν. Οπότε λεφτά για παραγγελία από αλλού, γιοκ. Ούτε οι εταιρείες δε με θέλουν να πάρω το fm φέτος :(

steam αν καραδοκήσεις απο πάνω του μπορεί να το πετύχεις και 50% off αυτήν την στηγμή είναι στο 25% off και το καλύτερο paysafe από το περίπτερο της γειτονιάς σου ....profit

Ευχαριστώ παίδες, μελαχρινός στο μαλλί όχι στο δέρμα :-P

Όσο για το τι νιώθεις όταν επανερχεσαι από ολική μάλλον υποθέτω θα είναι το ίδιο από όταν επανερχεσαι από λιποθυμία που ήδη το έχω νιώσει 3 φορές στα 22 μου χρόνια και ήταν απίστευτα :-D

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

Πήγα επιτέλους στο Μουσειο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου (χθες). :dance3:

Καταπληκτικό!

Έκατσα αρκετές ώρες, αλλά θέλει πάνω απο 2-3 μέρες να το δεις πλήρως πιστεύω.

Ευχαριστώ παίδες, μελαχρινός στο μαλλί όχι στο δέρμα :-P

Όσο για το τι νιώθεις όταν επανερχεσαι από ολική μάλλον υποθέτω θα είναι το ίδιο από όταν επανερχεσαι από λιποθυμία που ήδη το έχω νιώσει 3 φορές στα 22 μου χρόνια και ήταν απίστευτα :-D

κανε ραχαια ναρκωση . Αυτο εκανα εγω! Αλλα νταξει εμενα ηταν λιγο μεγαλο χειρουργειο...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Χθες έκανα εισαγωγή για κύστη στο ΑΧΕΠΑ, τους επριξα να φύγω μέχρι την Δευτέρα αλλά δεν με άφησαν. Σκ μέσα και δεν παλεύεται, πήρα κουίζ από περίπτερο και λίγα mb απτον μπρο για να έχω την παρέα σας. Αναισθησία εγώ αποφασίζω και μου προτεινε μια όμορφη αναισθιολογος για όλικη, μάλλον για προς τα εκεί γερνω. Όσο για το φαγητό, του στρατού μου φαινόταν Μαμαλάκης :-P. Τουλάχιστον έχει tv, αγία γραφή νομίζω και ίδιωτικο μπανακι. Αυτά

Περαστικά!

ΑΧΕΠΑ το ΣΚ ε? Τι μου θυμίζεις... εχω φάει 3μηνη νοσηλία εκει πέρα...

Πήγα επιτέλους στο Μουσειο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου (χθες). :dance3:

Καταπληκτικό!

Έκατσα αρκετές ώρες, αλλά θέλει πάνω απο 2-3 μέρες να το δεις πλήρως πιστεύω.

pm me ;)

Περαστικά!

ΑΧΕΠΑ το ΣΚ ε? Τι μου θυμίζεις... εχω φάει 3μηνη νοσηλία εκει πέρα...

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ταν. Χειρότερα και από στρατό υποθέτω, τουλάχιστον εσύ έγινες καλά?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.