Jump to content

DJD

Recommended Posts

Προς χιονισμένους Lab-ιτες:

Βάλτε καμιά φωτό γιατί να βλέπουμε οι Αθηναίοι να γουστάρουμε/ζηλεύουμε! :)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εδώ Σόφια μάγκες, έχει ρίξει μια 20άρα πόντους και συνεχίζει ακάθεκτο, όλα όμορφα και λευκά. Ευτυχώς φόρεσα χειμερινά εχθές αλλιώς θα την είχαμε πουλέψει... :hehe:

Πλακα κανεις ετσι ?

Εδω με 5 ποντους βροχη το τραμ σταματησε εγινε υποβρυχειο και στους επιβατες μοιραζαν σωσιβια σημερα το πρωι.

Σταματημενος 25 λεπτα σε φαναρι γιατι κολλησε το τραμ (τα φαναρια συγχρονισμενα με τη κυκλοφορια του τραμ) :dance3:

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] σε ποια περιοχή μένεις ακριβώς? Εγώ που είμαι Β.Ολγας στο ύψος Μαρτίου(για όσους δεν ξέρουν ίσια πάνω από το μέγαρο μουσικής) δεν βλέπω τίποτα από χιόνια . Μήπως φταίει το ότι ξύπνησα στης 11 ? :p

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] σε ποια περιοχή μένεις ακριβώς? Εγώ που είμαι Β.Ολγας στο ύψος Μαρτίου(για όσους δεν ξέρουν ίσια πάνω από το μέγαρο μουσικής) δεν βλέπω τίποτα από χιόνια . Μήπως φταίει το ότι ξύπνησα στης 11 ? :p

Ωραιόκαστρο :innocent:

Proof:

YBG0G.jpg

double post

εντωμεταξυ η σιτα που χει το παραθυρο/dungeon για ενα nanosecond με κανε να σκεφτω "ρε αυτος μας δουλευει απο την TV την τραβηξε τη φωτο":p

Σε μπουντρουμι μενεις ρε?:p
double post

εντωμεταξυ η σιτα που χει το παραθυρο/dungeon για ενα nanosecond με κανε να σκεφτω "ρε αυτος μας δουλευει απο την TV την τραβηξε τη φωτο":p

OvoMI.gif

Εχω μια απλη απορια για το excel.. Μπορω να ρωτησω εδω η θα πεσει καρτα? :tomato: Πρεπει να ανοιξω θεμα? :o

Congrats!

You won a thread ban for today.:T:

είσαι fail εντελώς :TD: άλλη φορά να στέλνεις και τον @Iraklis αν πάμε έτσι :wall: 1 κωλοερώτηση έκανα:toomuchne

ΕΧΟΥΜΕ THREAD ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ/QUOTES ΜΕΛΩΝ Η ΜΠΑ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.