Jump to content

DJD

Recommended Posts

πετυχαίνω ένα παιδί στο δρόμο σήμερα που είχα να τον δω καιρό. και τσουπ people you may know το facebook σήμερα.... dafaque?

45B.jpg

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
με 10,04LTS και μια nvidia 7800GTX έτρεξε ο nvidia-current, δεν με δυσκόλεψε. (και ένα πρόβλημα με το Monnitor, τελικά ήθελε κάτι το xorg.conf)

θυμάμαι τι ταλαιπωρία είχα φάει με nvidia + crt monitor σε linux, έφαγα 1 ώρα για να διαπιστώσω ότι από το panel δεν κάνεις δουλειά και πάλι ήθελε edit το xorg.conf.

Σε ATI κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν είχα, με το που έβαζα τον τελευταίο driver τρέχουν όλα ρολόι.

Δεν ειχα θεμα με το display...με ολα τα υπολοιπα εκτος απο αυτο ειχα θεμα.:p

Ο current κολλαγε ολοκληρο το συστημα...

Έχουν γίνει πολύ ενοχλητικές οι "απαντήσεις" σε διάφορα test για bot,που ούτε άνθρωπος δεν μπορεί να απαντήσει σωστά!Θέλω οποσδήποτε ένα σχεδιάγραμμα για διευθύνσεις bosch tables σε αρχαίο motronic εγκέφαλο και δεν μπορώ να δώσω σωστή απάντηση....

Λίγη βοήθεια plz!

"Take the fourth word in this sentence and add kind to the end of it and then take that and add fourth to the begining"

Έχω βγάλει "fourthword." αλλά δεν το παίρνει:getlost:

Έχουν γίνει πολύ ενοχλητικές οι "απαντήσεις" σε διάφορα test για bot,που ούτε άνθρωπος δεν μπορεί να απαντήσει σωστά!Θέλω οποσδήποτε ένα σχεδιάγραμμα για διευθύνσεις bosch tables σε αρχαίο motronic εγκέφαλο και δεν μπορώ να δώσω σωστή απάντηση....

Λίγη βοήθεια plz!

"Take the fourth word in this sentence and add kind to the end of it and then take that and add fourth to the begining"

Έχω βγάλει "fourthword." αλλά δεν το παίρνει:getlost:

Υποθετικά η 4η λέξη της πρότασης είναι η λέξη word σωστά ?

add kind to the end... wordkind

add fourth to the beginning... fourthwordkind.

Θυμάστε έναν ραδιοφωνικό σουηδικό (αν θυμάμαι καλά) σταθμό που είχε κάνει μια διαφήμιση που έβαζες την photo σου και σου έκανε ένα trailer σωτήρα?

πιο site ήταν?

Θυμάστε έναν ραδιοφωνικό σουηδικό (αν θυμάμαι καλά) σταθμό που είχε κάνει μια διαφήμιση που έβαζες την photo σου και σου έκανε ένα trailer σωτήρα?

πιο site ήταν?

V?lj en tackfilm!

γιατι πηρε παραταση???... σημερα στις 12 το μεσημερι δεν σταματαγαν οι δηλωσεις???

γιατι πηρε παραταση???... σημερα στις 12 το μεσημερι δεν σταματαγαν οι δηλωσεις???

ποιος διαγωνισμός ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.