Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ποιο facepalm? Δε σηκώνει τίποτα λιγότερο απο ένα :tomato::tomato:

headdesk.jpg

Μ' αρέσει που όταν ανόητοι άνθρωποι κάνουν βλακείες και τελικά σκοτώνονται κιόλας, λέμε "χαχα, darwin awards", αλλά όταν υπονοήσουμε το προφανές - ότι γατάκια με άγνοια κινδύνου βρίσκονται σε επικίνδυνες καταστάσεις και πεθαίνουν καθημερινά, είμαστε κακοί και αναίσθητοι άνθρωποι...

Με γατάκια θα ασχολούμαστε τώρα? Oh wait, it's the internet... πάντως και οι δύο μεριές έχουν πολύ καλά επιχειρήματα, αλλά κατά τον Κ.Ο.Κ. πρέπει να ελέγχουμε τα λάστιχα πριν ξεκινήσουμε το αυτοκίνητο όπως θυμάστε από την εξέταση για το δίπλωμα οδήγησης... άσχετα αν κατά την εξέταση είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σαν αυτιστικά, πριν μπούμε στο αυτοκίνητο κοιτάμε ένα ένα τα λάστιχα και κάτω από το αυτοκίνητο...

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

άσχετα αν κατά την εξέταση είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σαν αυτιστικά, πριν μπούμε στο αυτοκίνητο κοιτάμε ένα ένα τα λάστιχα και κάτω από το αυτοκίνητο...

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

πωπω δάκρυσα πρωί πρωί :haha: :haha:

Edit: μόνο εμένα μου μαμιέται η αλεπού όταν ανοίγω facebook? Μήπως θέλουν να με πουν έμμεσα να κάνω update στο 25?

Έγινε επεξεργασία από Xero

???????????????????

Αυτό που είπα πήγαινε στο πολύπριζο μέσα στη πισίνα αν δε το έπιασες

Συχώρα με, ήμουν σε παρεξηγιάρικη διάθεση :)

Αυτή η φωτογραφία είναι όλντερ δαν δε ίντερνετς, τη θεώρησα δεδομένη :D

Μετά από 3 βδομάδες με 8 σάπια Mbits :cry: (ούτε εγώ δεν ξέρω πως την πάλεψα :bye: ) ξανά σε σωστές ταχύτητες

3087650010.png

:neo:

Για 16/16 πηγαίναμε, αλλά ευτυχώς στην Τσεχία οι ISPs λένε "τουλάχιστον Χ ταχύτητα" και όχι "μέχρι ...και κατεβαίνουμε κάθε μήνα"

Μετά από 3 βδομάδες με 8 σάπια Mbits :cry: (ούτε εγώ δεν ξέρω πως την πάλεψα :bye: ) ξανά σε σωστές ταχύτητες

3087650010.png

:neo:

Για 16/16 πηγαίναμε, αλλά ευτυχώς στην Τσεχία οι ISPs λένε "τουλάχιστον Χ ταχύτητα" και όχι "μέχρι ...και κατεβαίνουμε κάθε μήνα"

pfff

3087678164.png

Προχθές είδα και τα switch που έχουμε στην πολυκατοικία κάτω...

a2sYXyj.jpg

:-O Για το switch rack

Ταχύτητα είχα και εγώ 100/100 στο προηγούμενο σπίτι, αλλά η μοιρα τα έφερε έτσι και πέσαμε στα χαμηλά.

Εδώ έχουν ξεφύγει οι τύποι. Πλέον δίνουν και 240

:-O Για το switch rack

Ότι είναι πάνω από τα κόκκινα καλώδια είναι switch, τα από κάτω, είναι απλά καλώδια. Έρχοντε από πίσω από όλα τα διαμερίσματα (~350 στον αριθμό), αλλά δεν έχουν clipsάκια, μπαίνουν σαν καλώδια από πίσω, και από μπροστά έχουν sockets.. Οπότε, άλλα καλώδια (που μπορείς έυκολα να βάλεις και να βγάλεις) καταλήγουν στα switch.

Ταχύτητα είχα και εγώ 100/100 στο προηγούμενο σπίτι, αλλά η μοιρα τα έφερε έτσι και πέσαμε στα χαμηλά.

μπλα μπλα μπλα.. :tomato:

Respect στα παιδιά για το μαζεμένο rack. Αν και βλέπω είναι όλα τερματισμένα - το στήνεις μια φορά και το ξεχνάς :D

Εμμ, βασικά, είχε χαλάσει ένα rack (το δευτερο) και θα το άλλαζαν λίγο αργότερα. Έτσι είδα και το δωματιάκι.. Δεν είχα δίκτυο, πήγαινα στο γραφείο του ISP στο campus (εξηγεί γιατί έχω τέτοια ταχύτητα) και πέτυχα τον τεχνικό στον δρόμο. Άλλαξε 1 καλώδιο για να δώσει δίκτυο σε όσους είμασταν κάτω από το δευτερο...

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Καμιά καλή ελληνική σειρά παίζει φέτος? Αν όχι, πείτε καμιά καλή ελληνική σειρά των τελευταίων 3 χρόνων.

(όχι δεν ποστάρω στο θέμα γιατί εκεί μόνο για αμερικανιές συζητάνε :rant:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.