Jump to content

DJD

Recommended Posts

Το απόγευμα με απείλησε η γειτόνισσα ότι θα καλέσει την αστυνομία επειδή έψησα λουκάνικο. Μάλιστα είπε ότι αυτό απαγορεύεται στο σπίτι και για τέτοια πράγματα υπάρχει το δάσος :hehe:

Έτσι το έψησες?

lamb-on-spit-ben-32.jpg

Σήμερα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά μέχρι τις 4(?), οπότε δεν είναι ακριβώς "Κυριακή".

O νόμος λέει μέχρι τις 8. Ο εμπορικός σύλλογος αποφάσισε μέχρι τις 6.

Στο Πειραιά μέχρι τις 3.

μου σκάει κάτι άκυρα παγώματα το pc. επειδη γυρναω αθηνα σε 5-6 ώρες και βιάζομαι να το τσεκάρω .. τι πρόγραμμα βάζουμε για να ελεγξουμε ραμ?

memtest86+

Το γράφεις σε cd/usb και κάνεις boot.

Το Freeleech τελείωσε και είπα να κάνω ένα τεστάκι με το 4G τσι Cosmote..

Αφού μας το χαρίζει το 1.5Gb ας δούμε τι κάνει... (στο τέλος ακολουθεί η σύνδεση του σπιτιού)

rjac.jpg

Έχε χάρη που περνάνε οπτικές στην περιοχή που μένω, οπότε ίσως μέχρι τα χριστούγεννα δούμε το φως το αληθινό εκ του Dslam εκπορευόμενο...

Είμαι κι εγώ για αναβάθμιση της γραμμής στο σπίτι όταν γυρίσω Oslo. Άρχισαν οι πάροχοι τις προσφορές και δίνουν 250U/250D με τα ίδια λεφτά που έχω τώρα την 120αρα.

Troll master

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.