Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αρχική αίτηση το Μάιο, όπου τη διακόψαμε Ιούνιο για να κάνουμε νέα και να πάρουμε την προσφορά με Nova στα 30€.

07/06/2013 13:29:54 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

07/06/2013 13:29:54 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

12/06/2013 11:43:13 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

11/07/2013 15:46:17 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

12/09/2013 16:52:06 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

24/10/2013 17:02:51 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

Ελλάδα 2013... Ανάπτυξη.

Έχω ένα ίδιο από τον 05/2013 :).

Σήμερα μου είπαν ότι μπορώ να μπω σε ουρά αναμονής ~2 μηνών. Και οι λεπτομέρειες έχουν πλάκα, αλλά βαριέμαι να γράφω σεντόνια.

In other news, κάποιος από εδώ μέσα ζήτησε μεταφορά κάπου που έχει τερματισμένο καλώδιο και ο ΟΤΕ του ζητάει κόστος καλωδίου. Όταν ρώτησε γιατί, είπαν ότι έχουν περάσει 5 ζεύγη, και ο προηγούμενος ένοικος έχει πληρώσει μόνο ένα :D

κατεβηκα σημερα βολτα απο κηφισια που μενω κατω στην γλυφαδα, πραγματικα σας ζηλευω εσας τους νοτιους, τεραστιοι δρομοι,απειρα μαγαζια, τρομερα φαγαδικα και ιδιως την ζεστη που εχετε.

ps: vincenzo λεγεται το εστιατοριο που εφαγα και πραγματικα αξιζε!:jump:

κατεβηκα σημερα βολτα απο κηφισια που μενω κατω στην γλυφαδα, πραγματικα σας ζηλευω εσας τους νοτιους, τεραστιοι δρομοι,απειρα μαγαζια, τρομερα φαγαδικα και ιδιως την ζεστη που εχετε.

ps: vincenzo λεγεται το εστιατοριο που εφαγα και πραγματικα αξιζε!:jump:

Και η Κηφισιά ωραία είναι, αλλά προτιμώ γλυφάδα :-P

Άμα ξανάρθεις να περάσεις για φαι στο Αμαμ ;-)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION]

Εφαγες στο πιο μαπα Ιταλικο... Υπάρχουν πολυ καλυτερα και ιδιες τιμες.

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Καλο το Αμαμ, αλλα για Burger στο Molly Malone's.

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Εχει πεσει η ποιοτητα των υλικων και της γευσης (οκ καπως υποκειμενικο αυτο) κατα κορον εδω και 2-3 χρονια. Τα Αρτιτζιανο ειναι καλυτερα...

Στα ιδια χρηματα μπορεις να πας στο Peccati Di Gola οπου θα εκπλαγεις με τις γευσεις!

Θέλω να πω στους εμπαθείς μίζερους ανθρώπους του φόρουμ, που χάρηκαν τόσο πολύ για το στοίχημα, ότι ο πρώτος που χάρηκε τόσο πολύ είχε πρόσφατα ατύχημα με το ποδήλατο! Και είναι και φίλος μου!!

Περαστικά [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

Θέλω να πω στους εμπαθείς μίζερους ανθρώπους του φόρουμ, που χάρηκαν τόσο πολύ για το στοίχημα, ότι ο πρώτος που χάρηκε τόσο πολύ είχε πρόσφατα ατύχημα με το ποδήλατο! Και είναι και φίλος μου!!

Περαστικά @wrong method

Το Στοίχημα: Η κατάρα της Εμμανουέλας

Σύντομα σε όλους τους κινηματογράφους :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.