Jump to content

DJD

Recommended Posts

ελπίζω να με συγχωρέσεις (κάποτε) :spell:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NAyPpAMLp5o]Π.ΓΑΒΑΛΑΣ - ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ....wmv - YouTube[/ame]

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

καμία αλλαγή....ή δεν το είδε ακόμη ή το είδε και ετοιμάζει την εκδίκησή του....ύποπτη η σιωπή :whistling

superextrawhatever KUDOS στον [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] για το εμοτιον με το σκάψιμο.nice find man :worship::worship:

Today's Timeline

10:00 HOL: Α, ναι! Αν θέλετε να κάνετε διακοπή της σύνδεσης πρέπει να κάνετε την αίτηση νωρίτερα, γιατί μπορεί να πάρει και ένα μήνα.

14:00 ME: Fax προς HOL με αίτημα διακοπής στις 26/10.

20:00 ♪ ΚΛΙΚ ♪ Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ♪

:fist:

Τέλος πάντων θα ζήσω κι εγώ 4 μέρες ως τρωγλοδύτης (με pigeon internet)... Περαστικά μας.

Για χαβαλέ γίνονται όλα.:)

edit: δεν προλαβαίνω σήμερα και αύριο τελειώνω αργά το βράδυ. Θα προσπαθήσω Τετάρτη.

Αν δεν τα καταφέρω μέχρι Παρασκευή βράδυ, δεν ποστάρω στο ΠΟΘ για ένα μήνα.

edit no.2: Ξέρει κανείς σας από υπνωτισμό κτλ.? Το αλκοόλ δεν τη πιάνει!:hehe:

Μόλις έκανα subscribe στο thread για να δω τέλος της εβδομάδας την κότα του Λάκη με/χωρίς γιλέκο πάνω στο κουτί, (ή εναλλακτικά το ένα μήνα ban)

Ποιo ban?
Αν δε τη βγάλεις φωτό με το γιλέκο θα φας μπαν
Μόλις έκανα subscribe στο thread για να δω τέλος της εβδομάδας την κότα του Λάκη με/χωρίς γιλέκο πάνω στο κουτί, (ή εναλλακτικά το ένα μήνα ban)

Δεν είπα ένα μήνα. Είπα μπαν :p

Μα δεν είπαμε γιλέκο με τον Myralis. Που να το βρω το γιλέκο?:p

Για έναν μήνα δεν γράφω τίποτα στο Ειδησεοthread αν είναι πάνω στο plexy κουτί σου, δίπλα στο σφυροδρέπανο, και τίποτα δεν την περιορίζει / εμποδίζει να πηδήξει κάτω.
Δεν είπα ένα μήνα. Είπα μπαν :p

Ε, δώστου κι εσύ ένα μήνα. Αφού δεν τα τσιγγουνεύεσαι

Λάκηςςς με/χωρίς έγραψα. Βγάλε την βιντεο αν μπορείς :p

26/10; Τί δεν καταλαβαίνω;

Μετακομίζω και δεν ήθελα να αφήσω ενεργή τη σύνδεση στο παλιό σπίτι. Η ειρωνία είναι ότι μάλλον θα έχω το αντίθετο πρόβλημα με τη νέα σύνδεση. :sarcastic:

Today's Timeline

10:00 HOL: Α, ναι! Αν θέλετε να κάνετε διακοπή της σύνδεσης πρέπει να κάνετε την αίτηση νωρίτερα, γιατί μπορεί να πάρει και ένα μήνα.

14:00 ME: Fax προς HOL με αίτημα διακοπής στις 26/10.

20:00 ♪ ΚΛΙΚ ♪ Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ♪

Εγώ μετακόμισα 31 Μαρτίου και 30 είχα κάνει αίτηση για διακοπή.

Μου το έκοψαν στις 25 Απριλίου και μου έστειλαν και λογαριασμό για τις 25 μέρες (που φυσικά δεν έχω πληρώσει)

Εγώ μετακόμισα 31 Μαρτίου και 30 είχα κάνει αίτηση για διακοπή.

Μου το έκοψαν στις 25 Απριλίου και μου έστειλαν και λογαριασμό για τις 25 μέρες (που φυσικά δεν έχω πληρώσει)

Συμπέρασμα: η διακοπή χρειάζεται από 6 ώρες έως 25 μέρες ± 1 μήνα. :hmm:

εμένα πάλι 24 έκανα την αίτηση διακοπής, 31 μου το έκοψαν

Αυτό λέει ο [MENTION=22279]acct[/MENTION]. Για αυτό και δεν τους πληρώνω. Αφού μπορούν να το κόψουν σε 6 ώρες, ας το κάνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.