Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν βλέπει τα προφυλακτικά στον ίδιο διάδρομο με τις σοκολάτες σε ένα super market;

Δεν έχουμε με γεύσεις, αλλά σας προτείνουμε μια σοκολάτα με γέμιση φράουλα.

Ή

Πάρτε μια σοκολάτα, είναι το καλύτερο επιδόρπιο.

:p

Ή κατα παράφρασιν του γνωστού ανέκδοτου... Παρτης μια σοκολάτα και ενα κουτι προφυλακτικά... Αν δεν της αρέσει η σοκολάτα να πάει ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ. :p

On a different note, επιστροφή ύστερα απο ~4 χρόνια στο πράσινο στρατόπεδο... Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν και αυτοι :p

Τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν βλέπει τα προφυλακτικά στον ίδιο διάδρομο με τις σοκολάτες σε ένα super market;

Δεν έχουμε με γεύσεις, αλλά σας προτείνουμε μια σοκολάτα με γέμιση φράουλα.

Ή

Πάρτε μια σοκολάτα, είναι το καλύτερο επιδόρπιο.

Μιας και αναφέρθηκε...:haha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Hg4rDgCF2Y4]DUO glow love (Φωσφοριζέ προφυλακτικά ) - YouTube[/ame]

σπέρα ...

αρκετό κόσμο σήμερα στην Αράχωβα !!! (όποιος είδε έναν τέτοιοattachment.php?attachmentid=47287&stc=1&d=1324241195 ήμουν εγώ )

edit τα κρασιά βαράνε λίγο εκει πάνω :p

post-14318-1416075690,7953_thumb.jpg

το 2006 βγήκε αρχές δεκέμβρη....το 07 τέλη νοέμβρη....το 09 αρχές γενάρη....το 10 τέλη δεκέμβρη.

του 11 αγνοείται η τύχη του ακόμα και στο μιλητό.

ρε!!!! μιλατε οτι πατε αραχωβα να βρεθουμε!!! :D θα ανεβω στις 6/1 τωρα... για οποιον θελει :p

Θέλω χιόνια στην Θεσσ εδώ και τώρα! Θέλω και μελομακάρονα , σκέτα και με επικάλυψη σοκολάτας!

αντε να ριξει τπτ. ποσα χρονια εχει να κανει μια καλη κακοκαιρια. φτανει δεκεμβριο μηνα, να εχει ηλιο..

Αν θέλεις βροχές κατι θα γίνει. Αν θέλεις χιόνια, δεν το βλέπω.

Για άλλη μια φορά δεν θα δούμε άσπρη μέρα

οσα εχω δει απο προγνωσεις, snow report κτλ, ελεγαν οτι στα ψηλα θα ριξει, ενα καλο στρωμα..

τωρα για πεδινα, δεν εχω πολλες ελπιδες και γω..

Μιας και αναφέρθηκε...

Θεϊκή ταινία του Blake Edwards και μια από τις κορυφαίες σκηνές της:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ky5u6vm44ak]Cock Fight!! - YouTube[/ame]

Καλημέρες Lab!!!!!!!!!!!!!!!:)

Σήμερα ήρθε το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ever!:dance3:

Μου έφεραν το dvd από την παράσταση που παίξαμε στο δημοτικό...ημερομηνία 19/04/89! (κ@λόγερος:p)

Άντε να τελειώσω το βράδυ να πάω να με δω στα νιάτα μου!:D

περιμενουμε τον συνδεσμο που να παρεπεμπει στο βιντεο να το δουμε και εμεις :D

edit... EAT that dwarf!!

περιμενουμε λινκ να το δουμε και εμεις :D

Δεν έχεις το υπόβαθρο να εκτιμήσεις τέτοια τέχνη!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.