Jump to content

DJD

Recommended Posts

Είμαι οδοντίατρο και περιμένω να μου κάνουν απονεύρωση.....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Μου έχει τύχει σε απονεύρωση ή γιατρος που έκανε την ένεση και καθάρισε το δόντι, πριν την απονεύρωση, να είναι αρκετά ωραία. Είναι κακό.. Δεν μπορείς να μιλήσεις η να κάνεις αστειάκια. Ακόμη χειρότερα, το να χάσκεις με ανοιχτό το στόμα και να σου τρέχει το σάλιο μπροστά σε μια ωραία κοπέλα δεν σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Πάω να πάρω μια μπουγάτσα... Μπροστά μου ο κονΔός... Κρατάω μια απόσταση 1.5-2μ, γιατί έχει σκύψει πάνω από τον πάγκο για να δει καλύτερα τα προϊόντα και σκέφτηκα να μην παρεξηγηθώ...

5 λεπτά για να διαλέξει πιροσκί... Τι έχει μέσα αυτό; Το άλλο; Πόσα διαφορετικά έχεις; Πόσο μπέικον έχει; Τι λουκάνικο βάζεις; Το τυρί είναι κασέρι ή γκούντα; Είναι φρέσκα; Πόσο έχει αυτό; Πόσο το άλλο; Στην πατάτα βάζεις και σάλτσα;

ΈλεοC!

Και αφού αποφάσισε τελικά, κάνει και τρία βήματα πίσω για να φύγει και με πατάει το ζώο... :slap:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.