Jump to content

DJD

Recommended Posts

Το πρωτο μονοψηφιο

Low Temperature 9.8°C at 7:52

Νωρις μου φανηκε...συνηθως απο νοεμβρη κρυωνα :p

edit

και απλα για την κουβεντα χθες περι υγρασιας...(μεγιστες ελαχιστες ανα μηνα).

(αμα βρειτε κατω απο 11% υγρασια μου λετε :p)

testvuevp2humidity2012.PNG

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Το πρωτο μονοψηφιο

Εγώ μετράω 2 ψηφία.

Το πρωτο μονοψηφιο

Κάποιοι λέγανε ότι τα "Μερομήνια" δείξανε ότι ο χειμώνας που έρχεται θα μας "πάρει παραμάζωμα!!"

Ίδωμεν και είμαι χωρίς πετρέλαιο και το πετρέλαιο έχει 1+ :rant:

Εσύ, πρέπει να θυμηθείς τι εστί Δεκαδικός! ! !:p

A δεν το ξεκαθάρισε αυτό. Ψηφία είπε, εγώ 2 ψηφία είδα!

A δεν το ξεκαθάρισε αυτό. Ψηφία είπε, εγώ 2 ψηφία είδα!

"Ουέ!!!

Γραμματείς και Φαρισαίοι !!!!" :sarcastic:

Πόσο Made in China είναι το AliExpress ρε φουστη μου; (ρητορική ερώτηση είναι Άστρο. Δεν πιάνετε για κανονική :p )

Μου ήρθε newsletter με θέμα "Alexandros, Shop best-selling tablet on AliExpress" και μέσα έχει μόνο παρελκόμενα των tablets :rolleyes:

Πόσο Made in China είναι το AliExpress ρε φουστη μου; (ρητορική ερώτηση είναι Άστρο. Δεν πιάνετε για κανονική :p )

Μου ήρθε newsletter με θέμα "Alexandros, Shop best-selling tablet on AliExpress" και μέσα έχει μόνο παρελκόμενα των tablets :rolleyes:

Aliexpress = κινέζικο ebay :-)

Sent from my Galaxy Nexus

Aliexpress = κινέζικο ebay :-)

Sent from my Galaxy Nexus

Πάλι καλά που δεν παρήγγειλες το "Shop best-selling tablet" και να σου έρθει σπίτι ένα πακέτο που να έχει μέσα μόνο τα παρελκόμενα!:jester:

και τελικά οι φίλοι μου αποφάσισαν να μου κάνουν δώρο ένα Lumia 820... η πλάκα είναι ότι με παίρνει το courier Να μου πει ότι σε 5 λεπτά θα είναι στον χώρο που δουλεύω αλλά εγώ ήμουν σπίτι και μόλις είχα βάλει την τοστιέρα να ψήσω φαγητό...

Άρων άρων στη δουλειά και η τοστιέρα έμεινε στην πρίζα...ευτυχώς δεν καήκαμε...

Αν οι φίλοι σου ψάχνουν φίλους, άνοιξε μια λίστα να σου δηλώνουμε στοιχεία. Να βγάλεις και το κατιτίς σου. :)

βαριέμαι και δεν εμφανίζεται κανένα χοτ ποστ να χαλαρώσουμε και μεις Σάββατο βράδυ

χάθηκε να βρεθεί ένας να μας προσφέρει νέους τρόπους να αυξήσουμε το εισόδημά μας;

συμβιβάζομαι και με λοου τρολαρισμα :dots:

βαριέμαι και δεν εμφανίζεται κανένα χοτ ποστ να χαλαρώσουμε και μεις Σάββατο βράδυ

χάθηκε να βρεθεί ένας να μας προσφέρει νέους τρόπους να αυξήσουμε το εισόδημά μας;

συμβιβάζομαι και με λοου τρολαρισμα :dots:

τελικά πήρα π1πα :D

Ανακάλυψα το αγαπημένο μου επιτραπέζιο online!!!

Γράφτηκα και από τις 1:50 παίζω. Κάνει νύστα όμως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.