Jump to content

DJD

Recommended Posts

M' αρέσει ο τύπος που μόλις erection το pc του, ΠΕΤΑΕΙ τα "περιττά" καλώδια-κουτιά συσκευασίας-παρελκόμενα για να "μη πιάνουν χώρο".

Κοροϊδευει "εμένα" που έχω κρατήσει τα πάντα από 1998 μέχρι σήμερα.

Μέχρι που κλαίγοντας σαν μικρό κοριτσάκι ψάχνει "τον τάδε περίεργο αντάπτορα" και έρχεται πάλι σε μένα :hang3:

M' αρέσει ο τύπος που μόλις erection το pc του, ΠΕΤΑΕΙ τα "περιττά" καλώδια-κουτιά συσκευασίας-παρελκόμενα για να "μη πιάνουν χώρο".

Κοροϊδευει "εμένα" που έχω κρατήσει τα πάντα από 1998 μέχρι σήμερα.

Μέχρι που κλαίγοντας σαν μικρό κοριτσάκι ψάχνει "τον τάδε περίεργο αντάπτορα" και έρχεται πάλι σε μένα :hang3:

3r2pnj.jpg

http://www.thelab.gr/1063559308-post893.html

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]

Τα 8" είναι το ιδανικό για μένα. [Το] Πήρα στην κοπέλα μου και είναι τέλειο. Και σε μέγεθος και σε λειτουργία.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

είμαι σε teenager mode :p

Καλησπερα!

Πως κανω print screen την οθονη ή και καποιο παραθυρο σε αυτην και μεταφερω την εικονα σε καποιο thread στο forum.(Kαλα καταλαβατε θελο να δειξω στους "ειδικους" τα χαρακτηριστικα του pc μου μεσω CPU-Z)

Καλησπερα!

Πως κανω print screen την οθονη ή και καποιο παραθυρο σε αυτην και μεταφερω την εικονα σε καποιο thread στο forum.(Kαλα καταλαβατε θελο να δειξω στους "ειδικους" τα χαρακτηριστικα του pc μου μεσω CPU-Z)

ALT + PRTSCR

imgur.com

CTRL + V

Ό,τι και να έχουμε, δε δουλεύει.

Μόλις έριξα νερό πάνω στο γραφείο, χύθηκε πίσω από το pc και επικίνδυνα κοντά σε ένα πολύμπριζο. Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω του.:toomuchne

Είναι στην δίπλα πολυκατοικία ένα παλικάρι που βρήκε γκόμενα. οκ.

Αλλά πολύ σεξ με τις πόρτες ανοιχτές και η άλλη "φωνάζει" και ωραία ρε γμτ, έχει και ησυχία..

Δεν έχω πρόβλημα αλλά σου δημιουργεί μια "ταραχή" όταν φωνάζει η άλλη και το ακούς live και καμπάνα..

Τετάρτη γίνεται δημοφιλής η προκήρυξη της ΚΕΕΔ.

Πέμπτη, ξαφνικά εμπλέκεται Έφεδρος Καταδρομέας στη δολοφονία.

Παρασκευή, θα μας πάρει όλους η μπάλα.

Συνεχίστε να τραβάτε το σχοινί.

Alpha Bank: Για αλλαγή διευθύνσεως χρειαζόμαστε, ταυτότητα, λογαριασμό κινητού, λογαριασμό ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό 2013, βεβαίωση εργοδοσίας και βεβαίωση μισθοδοσίας.

Πιο ΔΥΣΚΛΟΙΛΙΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Αρνήθηκαν να μου αλλάξουν τα στοιχεία χωρίς αυτά και φυσικά τους είπα να συνεχίσουν να στέλνουν τους λογαριασμούς στο παλιό σπίτι, αλλά όταν μείνουν απλήρωτοι, ας ψάξουν να με βρούνε.

Την ίδια μέρα η γυναίκα μου σε άλλο υποκατάστημα:

-Χρειαζόμαστε μπλα, μπλα.

-Ορίστε η ταυτότητα. Δεν έχω κάτι άλλο.

-Κινητό;

-Οικογενειακό πακέτο, στο όνομα του άντρα μου

-ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ;

-Μας φιλοξενεί ο πατέρας μου

-Εκκαθαριστικό;

-Οικογενειακή δήλωση, στο όνομα του άντρα μου

-Βεβαίωση εργοδότη;

-Είμαι 3 χρόνια άνεργη...

:boxed:

Τελικά της έκανε την αλλαγή στο σύστημα χωρίς κανένα χαρτί και της είπε όταν έχει κάτι να της το πάει...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.