Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αφιερομένο στο αγαπητό μάθημα το οποίο το πέρασα με την 4φορά !!! (κάθε φορά διάβασμα μου είχε σπάσει τα νεύρα )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=k9YgZ5bhGJg&list=TL2Mwbl2WJ6g8]Γιώργος Τσαλίκης- Απαγορευμένο 2 (Produced by N.Souliotis & P. Brakoulias) - YouTube[/ame]

γιατί όταν λένε ότι δεν θα μπούνε εξτρά μέτρα/φόροι ( http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231264260 ) κλπ είναι σαν να ακούω τον εκάστοτε πρόεδρο του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ Ολυμπιακού και να λέει στηρίζουμε τον προπονητή;

:hmm:

Με παίρνει φίλη που μένει Πάτημα Χαλανδρίου, γιατί δεν έχει internet...

Εδώ και μια εβδομάδα είναι χωρίς, παίρνει τον πάροχο, δεν ήξεραν καν ότι είναι γενικό το πρόβλημα και έστειλαν τεχνικό να δει τη γραμμή της. Μετά το πήραν χαμπάρι, τους πήρε 3 μέρες να το φτιάξουν και τώρα είναι από το πρωί στο τηλέφωνο γιατί δεν ξέρουν λέει τo μοντέλο του router της, ώστε να τη βοηθήσουν να το στήσει (αφού τη συμβούλευσαν φυσικά να κάνει reset, χάνοντας όλες τις ρυθμίσεις). Το router βέβαια, είναι αυτό που δίνουν οι ίδιοι και όχι κάποιο αγοραστό...

Το καλό είναι πως πληρώνει τα διπλάσια από τους άλλους για να έχει πΟΤΕ ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο και εγώ τώρα θα τη χρεώσω 50€ για να πάω να της το σετάρω.

Εδώ και μια εβδομάδα είναι χωρίς, παίρνει τον πάροχο, δεν ήξεραν καν ότι είναι γενικό το πρόβλημα και έστειλαν τεχνικό να δει τη γραμμή της. Μετά το πήραν χαμπάρι, τους πήρε 3 μέρες να το φτιάξουν και τώρα είναι από το πρωί στο τηλέφωνο γιατί δεν ξέρουν λέει τo μοντέλο του router της, ώστε να τη βοηθήσουν να το στήσει (αφού τη συμβούλευσαν φυσικά να κάνει reset, χάνοντας όλες τις ρυθμίσεις). Το router βέβαια, είναι αυτό που δίνουν οι ίδιοι και όχι κάποιο αγοραστό...

Το καλό είναι πως πληρώνει τα διπλάσια από τους άλλους για να έχει πΟΤΕ ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο και εγώ τώρα θα τη χρεώσω 50€ για να πάω να της το σετάρω.

Είσαι ακριβός. Με 40€ έχω πάει με σούζα αλλά Toretto.

Τουλάχιστον ο ΟΤΕ σου δίνει μόντεμ/ρούτερ. Άλλοι πάροχοι το ξεχνάνε τελείως :hehe:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.