Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ναι, τον καλοπιάνω γιατί θα ζητήσω μια χάρη σύντομα.:p

Εννοούσα ότι ο Αστρολάβος μάλλον είναι μακριά, χωρίς νετ, κρίνοντας από τα τελευταία ποστς

Εννοούσα ότι ο Αστρολάβος μάλλον είναι μακριά, χωρίς νετ, κρίνοντας από τα τελευταία ποστς

Έτσι θα του πάρω την πρωτιά στο ποθ.

Αν ήρθε ο courier dhl σπίτι μου και δεν βρήκε,θα πρέπει να τρέχω εγώ να το πάρω από υποκατάστημα έτσι? Απλά ελπίζω να μην το στείλουν με την μία πίσω :p

Καλημέρα! Για μπανάκι κανείς;

Τέτοια ώρα; ΓιαΜπυρίτσαΜεζεδακι είναι. Άσε που έχει πολύ αέρα και στιγμές στιγμές ρίχνει ψυχάλες.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Ρε θα με τρελάνεις που ρίχνει ψιχάλες καλοκαιριάτικα;;;;

Πού είσαι;

Ρε συ, τώρα το παρατήρησα, ίδια μέρα γραφτήκαμε στο Lab!!!

Ρε θα με τρελάνεις που ρίχνει ψιχάλες καλοκαιριάτικα;;;;

Πού είσαι;

Ρε συ, τώρα το παρατήρησα, ίδια μέρα γραφτήκαμε στο Lab!!!

Ναι, μόνο που εσύ έμεινες στην ίδια τάξη :hehe:

Εδώ έχει πάντα ήλιο �

Καλημέρα παρά κάτι... :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eqUIGqD_fJk]Xylina Spathia - Liomeno Pagoto - YouTube[/ame]

Είμαι ModVillage, 1 ωρα απο Ραφήνα.

Τωρα και δω δεν ψιχαλίζει αλλά έχει πολύ αέρα και παγωμένη μπύρα. Μεζέδες τέλος :p

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.