Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κορυφαία ταινία στο STAR! 9.000.000 Έλληνες θα έπρεπε να κάνουν ότι ακριβώς κάνει ο πρωταγωνιστής... Δείτε τη όλη

Το υπόλοιπο 1+ εκατομμύριο είναι διαφορετικής καταγωγής να υποθέσω? :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Το υπόλοιπο 1+ εκατομμύριο είναι διαφορετικής καταγωγής να υποθέσω? :p

^^ 9.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ???

WAYYYYYYYYY TOO MUCH

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ngM-gYRtnmc]LIAKOPOULOS - TIL. ALVANOU - YouTube[/ame]

μπανσκο γινεται της ποπης.. δεν αξιζει.. πολυ κοσμο..

Είχα πάει πρωτοχρονιά πρόπερσι, τιμές παρόμοιες με εδώ γιατί ήταν η πιο ακριβή περίοδος. Ο φίλος που είχαμε πάει μαζί ξαναπήγε τέλη Ιανουαρίου νομίζω και την έβγαλε "τσάμπα", δωμάτιο με 15€*την ημέρα κλπ.

Το υπόλοιπο 1+ εκατομμύριο είναι διαφορετικής καταγωγής να υποθέσω?

Μπα, όχι, αναφερόμουν στους βολεμένους, στα λαμόγια, σε αυτούς που φταίνε, που τρώνε, που κλέβουν, που ευθύνονται περισσότερο για αυτή την κατάσταση.

[MENTION=3208]zomg[/MENTION], θα πάρω καμία χατζάρα να σε σφάξω, χθές είδα στον ύπνο μου αλβανίδα που τη κοπάνισε μετά τη πράξη :wall:

Με πολύ μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι η οικογένεια του TheLab μεγάλωσε κατά έναν! Να μας ζήσει το Root-όπαιδο, αγοράκι 3κιλών :D

(Ξέρω όλοι κάνουν παιδιά για να μου φάνε τα ποσοστά στον λάμπη :getlost: :dance3: )

Γ@μάει ο Λάμπης, γ@μάει. :hehe:

Να σου ζήσει RootX και να τον δεις όπως επιθυμεί. :p

[troll]μα είμαστε πολλοί, 7 δίς φτάσαμε, πρέπει να μειωθούμε:getlost:[/troll]

anyway, καλή καριέρα, επιδώματα, καλό OC, να τα πετύχει όλα στη ζωή του:p

δεν νομιζω... σιγουρα λιγοτερα αλλα οχι το 1/4

Μπορεις να πας παρεα με τα κομματοσκυλα της ΔΑΠ στο bansko με 90 ευρω μεταφορικα,διαμονη πρωινο πληρωμενα για 3 μερες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.