Jump to content

DJD

Recommended Posts

Απ όσο ξέρω αυτό με τη γλώσσα δεν ισχύει.

Επειδή έκανα ανατομία κεφαλής στο πανεπιστήμιο φέτος, ξέρω πως σίγουρα ο κύριος μυς της μασησης είναι πολύ δυνατότερος (Masseter), και πιθανότατα ο δυνατότερος από άποψη της δυναμης που μπορει να ασκήσει (σε Newton).

Επίσης η γλώσσα είναι ένα συνολο 16 μυών (8 σε ζευγάρια) και όχι μονο ένας. :p

Περισσοτερα για τον "δυναότερο" μυ, εδώ: The "strongest" human muscle

(τα ίδια λέει παντου στο νετς, απλα η wikipedia τα εχει μαζεμενα)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Λογαριασμός ΔΕΗ (εκκαθαριστικός τετραμήνου) συνολικά 92 ευρώ, με αξία ρεύματος & φπα 14.23!!!!:o

Ζέστη και είμαι Θεσσαλονίκη. και η Χαλκιδική είναι(όπως λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοι) so close yet so far :cry:

wtf, ειδανε τα γατια τον ανεμιστηρα οροφης και τα παιξανε, πιο γρηγορα να εξαφανιζονται δε τα χω ξαναδει...

Ζέστη και είμαι Θεσσαλονίκη. και η Χαλκιδική είναι(όπως λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοι) so close yet so far :cry:

πεταξου μια επανωμη για βουτια στα γρηγορα!

Λογαριασμός ΔΕΗ (εκκαθαριστικός τετραμήνου) συνολικά 92 ευρώ, με αξία ρεύματος & φπα 14.23!!!!:o

Εκκαθαριστικός 4μήνου .... -32.5€...

(μετράει μάλλον το ότι φύγαμε από τη χώρα)

τι παιχνιδάρα το bioshock infinite,κρίμα που πρέπει να σηκωθώ νωρίς για προπόνηση αλλιώς θα το πήγαινα all nighter

Χάνω κάτι αμα δεν έχω παίξει το 2?

όχι, καμία σχέση με το στόρι των προηγούμενων,άλλωστε χρονικά διαδραματίζεται πριν τα πρώτα 2

το πρώτο είναι και το καλύτερο όλων ινμαιοπινιον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.