Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μιας και λέτε τον πόνο σας με τις γραμμές σας, εδώ και 2 μέρες:

DownStream Connection Speed 3174 Kbps

UpStream Connection Speed 412 Kbps

Επίσης δεν έχω σταθερό καθόλου. Η μάνα μου μου τα έχει %#@$#%$% και ακόμα δεν έχουν φτιάξει κάτι. Yeahhhh

Link to comment
Share on other sites

Όπως γίνεται και στα φόρα, σε τρολάρει/προσβάλει ο άλλος, πετάς μια κουβέντα παραπάνω και στο τέλος καταλήγεις μπαναρισμένος ή απολογούμενος.

Έπρεπε να την αντιμετωπίσει απλά απαξιωτικά και να την άφηνε να χτυπιέται. Αυτή έχει πλέον μια εικόνα που ότι και αν έλεγε στο τέλος θα την δικαιολογούσαν ή θα το ξεχνούσαν. Αυτός ως υφυπουργός παιδείας όφειλε να προσέχει.

αυτή απαλλάσσεται λόγω βλακείας.

αυτός είναι ήταν σε θέση που πρέπει να προσέχει τι λέει. Γενικά στη (συγ)κυβέρνηση έχουν ξεφύγει. Δεν κρατάνε ούτε τους τύπους σε κανένα επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς - ThePressProject

Μόνο εγώ θεωρώ πως καλά της είπε όπως ούρλιαζε η άλλη στην "πολιτισμένη" βουλή...

Μπαλτάκος after effect φίλος. Οτιδήποτε φέρνει προς ΧΑ τους φέρνει αναταραχή. Εντωμεταξύ για πολιτικός το διετύπωσε απαίσια. Αν της έλεγε "Ψάχνετε και τρέφεστε απο επεισόδια τύπου Κασιδιάρη, διότι έτσι καλύπτετε τη γύμνια των επιχειρημάτων σας και επομένως αναζητείτε εναγωνίως το επόμενο παρόμοιο περιστατικό, αλλά δε θα σας κάνω τη χάρη" ή κάπως έτσι δε θα άνοιγε ρουθίνι. Και ας ήθελε να της ρίξει κουτουπιέ στο baby maker εκείνη τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

για να κάνεις τέτοια διατύπωση θέλει και μυαλό, αλλά ποιος το έχασε για να το βρουν αυτοί;

Άμα ψάχνεσαι για δανεικά μη κάνεις κοπλιμέντα σε μένα γιατί δεν παίζει φράγκο. Για αυτό άλλωστε και επιστρέφω Αγγλία πάλι. Α ναι. Σας το πα; Δε σας το πα. [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] κανόνισε να πάμε Σάββατο 14/12 στον Τέλη. Και άμα τον δεις πες του ότι ένας γνωστός και μη εξαιρετέος είπε ότι αν δε βάλεις Νότη στο μαγαζί θα στο κάνει το λομπουρδε σου καλοκαιρινό. Ξέρει αυτός.....

Βασικά έχασε την ψυχραιμία του ο ηλίθιος μωρέ. Και είπε βλακεία.

Link to comment
Share on other sites

Άμα ψάχνεσαι για δανεικά μη κάνεις κοπλιμέντα σε μένα γιατί δεν παίζει φράγκο.

δε θέλω δανεικά. περιμένω να βγούμε από το ευρώ να αγοράσω τη μισή κεφαλονιά με τα ευρουλώνια μου (και τα 100) :hehe: Άντε, καλή τύχη εκεί στα ξένα :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.