Jump to content




DJD

Recommended Posts

Σηκώνομαι το πρωί κλασσικά στις 8 και πάω κουζίνα να φτιάξω φραπέ. Χτυπάω τον καφέ, και όπως πάω να ακουμπήσω το μιξερ πάνω στον φούρνο μικροκυμάτων (εκεί δηλαδή που το βάζω τα τελευταία 4 χρόνια), μέσα στη νύστα μου αγνοώ ότι η γυναίκα έχει ακουμπήσει μία σακούλα κρισπις. Πέφτει το μίξερ πάνω στο μπουκάλι με το νερό, το μπουκάλι πάνω στο ποτήρι και ο φραπεδοαφρός επάνω σε μένα και τη μοκέτα της κουζίνας.

Αφού γίνεται η απαραίτητη λειτουργία (μετ' αρτοκλασίας και θεάματος που λένε και στο χωριό μου), πετάω φόρμα σαγιονάρες στη μπανιέρα, βάζω καθαρά ρούχα, φτιάχνω άλλο φραπέ και πάω βεράντα για το πρωινό τελετουργικό (καφές - τσιγάρο - επίσκεψη τουαλέτα). Μετά από κανά 20λεπτο αποφασίζω να πλύνω την μοκέτα μπαλκόνι. Ο αφρός είχε προλάβει να ποτίσει τόσο που τα νερά έβγαιναν σε χρώμα αραιού φραπέ... Anyway, κουτσά στραβά και την βοήθεια του Vanish μοκέτες και χαλιά την καθάρισα (ελπιζω να κάνει καλό καιρό σήμερα και να στεγνώσει).

Πάω στο μπάνιο να τακτοποιήσω και τη φόρμα, τι να δω... Είχε προλάβει και είχε βάψει τη μπανιέρα...Νέα λειτουργία (προηγιασμένη αυτή τη φορά). Ξεπλένω τη φόρμα, τη ρίχνω σε μια λεκάνη να μουλιάσει και πιάνω το Cilit Bang ( ή όπως το λέω εγώ Cilit GangBang). Ευτυχώς με ελάχιστο τρίψιμο έφυγαν οι καφέ λεκέδες από την μπανιέρα...

Με αυτά και με αυτά, κατάφερα να καθυστερήσω μόλις 15 λεπτά...

(το ξέρω πως δεν ήταν και η πιο συναρπαστική ιστορία, εάν είχαν συμβεί του πολωνού, θα είχε καταλήξει στο τμήμα με μύνηση από την γειτόνισα που ενοχλήθηκε από την λειτουργία και τον περαστικό που κατά λάθος βράχηκε κατά το πλύσιμο της μοκέτας, αλλά τι να κάνουμε....)

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι χαλί... είναι μια φτηνή μοκέτα η οποία προστατεύει το μάρμαρο από ατυχήματα (πιτσιλίσματα λαδιών, λεμόνια, καφέδες κλπ). να φανταστείς επειδή το ρολό ήταν τετράμετρο και εγώ την ήθελα 2χ1,5 περίπου, έχω δεύτερη ολοκαίνουργια για όταν αυτή που χρησιμοποιούμε τώρα γίνει τόσο χάλια που δεν θα καθαρίζεται.

Link to comment
Share on other sites

δεν ξέρω τι βάζουν μέσα στον νεςκαφε αλλά όταν τον αδειάζω στο νιπτήρα του μπάνιου(όταν βαριέμαι να φτάσω μέχρι την κουζίνα) αφήνει πάντα λεκέ...

σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω στην βότκα :sarcastic:

Link to comment
Share on other sites

ελπίζω να διαπίστωσες ότι αυτό το πράμα βρίσκεται στο στομάχι σου τώρα? :p δηλητήριο είναι

Να κόψουμε και τον καφέ τώρα?

Ζήσε συ χωρίς καφέ ,χωρίς στριφτό κάτσε στην μονοτονη ζωή σου και άσε μας εμάς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.