Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
  deninho έγραψε:
Σε άλλα νέα, περιμένω τόσο καιρό να βάλουν τον mx100 512GB στα 160-170 φράγκα, αλλά δε μου κάνουν τη χάρη. Πάλι θα έχω επισκέπτες από Ελβετία, και πάλι με άδεια χέρια θα μου έρθουν...

Ζήτα καμια proper σοκολάτα, ή έστω μια toblerone, κάτι είναι κι αυτό....

δεκεμβριο του 11 ειχα κανει το κοπρανο μου κριθαροκουλουρα για να παρω μαζι με το υποιλοιπο συστημα εναν ocz vertex 3 60gb στα 120 ευρω, τα 165 για 512 gb ειναι ΤΡΕΛΟ deal. get a job ffs :p

GruntGR έγραψε:
δεκεμβριο του 11 ειχα κανει το κοπρανο μου κριθαροκουλουρα για να παρω μαζι με το υποιλοιπο συστημα εναν ocz vertex 3 60gb στα 120 ευρω, τα 165 για 512 gb ειναι ΤΡΕΛΟ deal. get a job ffs :p

παξιμάδι δεν είναι το σωστό;πες τώρα πως τα κατάφερες με τα κριθαροκούλουρα :p :P

ΤV διαφήμιση Jumbo είναι καλή, γέλασα...αλλά με την ίδια διάρκεια στο ραδιόφωνο... :suicide:

wrong method έγραψε:
παξιμάδι δεν είναι το σωστό;πες τώρα πως τα κατάφερες με τα κριθαροκούλουρα :p :P

Κριθαροκουλούρα = Κρητικό στρογγυλό σκληρό παξιμάδι. Χάρντκορ καταστάσεις.

^ βαριεμαι να βαζω τονους ειδικα αμα εχω μπει απο το κινητο και αφοδευω την ιδια ωρα :p

Κατάφερα να φτιάξω video μικρότερο του 1MB, τώρα μένει να χωρέσω το lord of the rings σε 5.25 floppy για να το δω τον 286 :hehe:

GruntGR έγραψε:
^ βαριεμαι να βαζω τονους ειδικα αμα εχω μπει απο το κινητο και αφοδευω την ιδια ωρα :p

ΟΚ, δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ κινητό από εσένα.

noted, bookmarked, τώρα μένει να φτιάξω και το πόστερ.

filthy_dwarf έγραψε:
μαμεί

Ντακος με φέτα, ντομάτα και μπόλικη ρακί. Το μόνο ελληνικό που μου λείπει

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Myralis έγραψε:
Ντακος με φέτα, ντομάτα και μπόλικη ρακί. Το μόνο ελληνικό που μου λείπει

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

νο. 1000 φορές με μυζήθρα

YDinopoulos έγραψε:
Αυριο 07:00 επιδιόρθωση διαφραγματος στην μυτη... χειρουργείο, ναρκωση (φακ γιεα), κλπ κλπ

σκέψου ότι θα βγεις με "'αλλο αέρα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.