Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Άνοιξα το λαπτοπ, το έκλεισα και περισσεψαν μόνο 3 βίδες. Yey!

Αυτοί οι Κινέζοι δε ξέρουν από οικονομία. 3 βίδες από δω 3 απο κεί να τη η 1000αδα. :p

Προσωπικά θα έβγαζα το cosmodata από την λίστα, αν και αυτό το βασίζω σε παλιές απόψεις. Αν έχουν στρώσει, άκυρο το σχόλιο.

Η γειτόνισσα έχει ρέντα απόψε.....

Αφησε το πιάνο και το ρεπερτόριο έχει σε καραοκε στυλ

Καρδιά μου καημένη............................................................. και ............. άνοιξε πέτρα για να μπω :suicide:

να της πεις να ρθει να κανει παρεα με την απεναντη μου (καποτε στα νιατα της , καθε απογεθμα ειχαμε καραοκε-βαγγελιο)

Άνοιξα το λαπτοπ, το έκλεισα και περισσεψαν μόνο 3 βίδες. Yey!

Στο δικό μου έλειπαν μετά...

Εγώ αυτό το είχα κάνει με ένα πολυμηχάνημα Canon, χαλασμένο βέβαια. Το άνοιξα όσο μπορούσα, το ξανά έδεσα και μου περίσσεψαν γύρω στις 30 βίδες :hehe:

Σε άλλα νέα, περιμένω τόσο καιρό να βάλουν τον mx100 512GB στα 160-170 φράγκα, αλλά δε μου κάνουν τη χάρη. Πάλι θα έχω επισκέπτες από Ελβετία, και πάλι με άδεια χέρια θα μου έρθουν...

Δύσκολα για όσο καιρό παίζει η crucial χωρίς ανταγωνισμό σε αυτή τη κατηγορία τιμής...

175 στο γαλλικό amazon.fr τώρα, υπολόγισε +12-15 ευρα για Ελληνικό φπα και μεταφορικά. Στο γερμανικό παίζει Μ550 στα 195 επίσης.

199 φράγκα (165€) το βρίσκω τώρα. Μεταφορικά δε με νοιάζουν. Όλοι και κάποιος θα έρχεται από Ζυρίχη, να μου τον φέρει. Όμως, επειδή digitec.ch & microspot.ch (2 από τα μαγαζιά που ψωνίζω συνήθως) βάζουν κάθε μέρα ένα προϊόν σε προσφορά, περιμένω πότε θα βάλουν τον mx100 :p

ΥΓ Ας είναι και ο 850pro, δε με πειράζει. Αρκεί να μην είναι πιο πάνω από τα 150€ που έχω θέσει ως όριο :hehe:

η καλη η αγορα δεν γινεται οταν πας για ψωνια , αλλα οταν αγορασεις κατι που σου γυαλισει εκεινη την στιγμη XD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.