Jump to content




DJD

Recommended Posts

το ξένο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HWyEEj2pSt0]J Balvin - Tranquila - YouTube[/ame]

το ελληνοποιημένο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s4qAgT1HvVI]J Balvin & Eλένη Φουρέιρα - Tranquila (Mad VMA 2014 by Airfasttickets) - YouTube[/ame]

το κρητικό

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=skcmLB0EWUA]Τραγίλα - Constantine Cullen | Κρητικό Tranquila - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

πας διακοπές;θα τα σκάσεις στα μεταφορικά, στις ξαπλώστρες και στα μπιτς-ο-μπαρα

δεν πας διακοπές;θα σου'ρθει κανένας 4ψηφιος λογαριασμος ρεύματος γιατί το αρκουδισιον θα κάψει τα άντερά του ούλη μέρα ανοιχτο

σαισε :confused:

Link to comment
Share on other sites

Εμένα την παρασκευή ξεκινά η άδεια μου. Δεν έχω αμάξι (γιατί ένας απρόσεκτος παραβίασε το STOP του, μάλλον θα το πάρω πίσω την Πέμπτη) και δεν έχω κανονίσει τίποτα για διακοπές.

Καλό, ε;;;

Link to comment
Share on other sites

Εμένα Κυριακή πρωί έπεσε η γειτόνισσα με το αμάξι πάνω στο δικό μου - όχι τίποτα τρελό αλλά θέλει ένα σουλούπωμα μόνο το χρώμα - και σήμερα ξεκίνησα δουλειά.

Πίστευα ότι δεν μπορούσε να πάει τπτ χειρότερο αλλά τελικά πρωινιάτικα ένιωσα μία τρύπα σε ένα δόντι (χωρίς την παραμικρή ενόχληση) και η οδοντίατρος στην προσπάθεια να καθαρίσει την τερηδόνα (είχε φάει το 80% του δοντιού χωρίς καμία ενόχληση) έσπασε ένα μεγάλο τμήμα του δοντιού. Sk@t@ με φράουλες λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.