Jump to content




DJD

Recommended Posts

Πριν κατι μερες , ειχε ερθει ενας φιλος μου με το χρεπο=λαπτοπ του , για να το ανοιξω και να το καθαρισω , γιατι ακομα και ΛοΛ που παιζαμε αυτο καταφερνε να ανεβασει τρελες θερμοκρασιες με αποτελεσμα να μου καει το χερι :p

οταν ειχα παει να κλεισω μετα το καθαρισμα του , δεν μπορουσα να βρω μια απο τις 2 βιδουλες που εμπαινε στο keyboard , αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι δεν χαλασε δα και ο κοσμος για κατι τετοιο .

Σημερα στις 12 το μεσημερι , πηγα για υπνο , πριν λιγο ξυπνησα και βρηκα την βιδουλα ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ πανω στο mousepad μου , υποψην πως το γραφειο το ειχα καθαρισει απο τοτε και μαλιστα το mousepad το ειχα σηκωνει εντελος απο την θεση του ....μιλαμε για πριν μια βδομαδα οτι εκανα τον καθαρισμο . Επισης οσο κοιμομουν , η πορτα του δωματιου μου ηταν κλειδωμενη ....

Δεν ξερω αμα πρεπει να αρχισω να πιστευω σε θαυματα , αλλα γιατι καποιος να ασχοληθει να μου "δωσει" μια χαμενη βιδα

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αμα πρεπει να αρχισω να πιστευω σε θαυματα , αλλα γιατι καποιος να ασχοληθει να μου "δωσει" μια χαμενη βιδα

Θαύμα ήταν φίλε μου, ο θεός είχε να διαλέξει μεταξύ του πολέμου στη Γάζα και της βίδας σου, τώρα ξέρουμε πως περνάει τον χρόνο του :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Λες ε; Το χώμα φαίνεται έτσι άσπρο γιατί στην πορεία έριξα μαρμαρόσκονη για ασβέστιο, αλλά και λίπασμα ασβεστίου.

Έστρωσα και πετρούλες για εδαφοκάλυψη, γιατί στέγνωνε το χώμα όλη μέρα στον ήλιο, αλλά μετά τις αφαίρεσα.

Πότισμα πρωί-βράδυ, και μερικές φορές και μεσημέρι όταν έχει υπερβολική ζέστη. Τις κλαδεύω συνέχεια, αλλά πες μου μήπως το κάνω λάθος και αυτό.

Αν σου είναι ευκολο μπορεις να κοψεις εγκαρσια ένα κλαδι εκει που κανει διχαλα και να το βγαλεις σε μακρο μια κοντινη φωτο? Επισης δεν ξερω για ποιο λογο εβαλες ασβεστιο? Το οτι στεγνωνε το χωμα αν είναι κυριολεκτικο τοτε είναι ένα από τα λαθη στην.. καλλιεργεια σου :p

Οι πετρουλες δεν μπορουν να εμποδισουν την εξατμιση του νερου από το εδαφος σε καμια περιπτωση, είναι απλα διακοσμητικες. Επισης μια ακομα ερωτηση επειδή εχω εμπειρια από ταρατσες, μηπως εχει δυνατο αερα συνεχως εκει που είναι τα φυτα?

Link to comment
Share on other sites

γυρισα σπιτι 10 και μιση χθες εξαιτιας του ατρομητου και σημερα ξυπνησα απο τις 8 για να επανασυντονισω 3 τηλεορασεις και τον edision που μας εχουν φορτωσει για το καρΚΙΝΟ, μεχρι και απο το διπλανο πρακτορειο με πηρε μια κλωσσα τηλεφωνο για να με ρωτησει τι πρεπει να κανει !

οσο σκεφτομαι ποσοι "μαστορες" θα μαζεψουνε σημερα 10-20 ευρω απο ολα τα γεροντια για να τους πατησουνε 2 κουμπια .... RTFM ελληναρες ημαρτον !

Link to comment
Share on other sites

Εσύ αν είχε μαγαζί (ηλεκτρονικός πχ.) και ερχόντουσαν σήμερα 20-30 άτομα να περάσεις απ' το σπίτι τους να συντονίσεις τις tv, θα πήγαινες δωρεάν παντού;

Τι σχέση έχει αν πατάνε 2 κουμπιά, και αυτοί που φτιάχνουν pc κουμπιά πατάνε με αυτό το σκεπτικό.

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα ειναι οτι ολοι αυτοι επρεπε να ειναι εν ετει 2014 2-3 οχι 20-30. Επισης η μανα μου που ειναι 60 χρονων οταν με πηρε απο το σπιτι και τις ειπα ποια κουμπια να πατησει μεσα σε 2 λεπτα το ειχε φτιαξει. Η κλωσσα που ειναι μερος της δουλειας της να ξερει 1-2 πραγματα απο τηλεορασεις οχι !

edit : ακυρο τελικα δεν εκανε ουτε αυτη συντονισμο, λες και θα παθει μια μερα τιποτα χωρις το χαζοκουτι, go play sims :p

edit 2 : προς αποφυγη παρεξηγησεων, εγραψα "μαστορες" και οχι μαστορες γιατι τα γεροντια βαφτιζουν "μαστορα" οχι μονο οποιον εχει απαραιτητα μαγαζι η/και εχει σπουδασει ηλεκτρονικος, αλλα ολους οσους ξερουν να πατανε ενα "αναζητηση" και μετα ενα "OK"

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.