Jump to content




DJD

Recommended Posts

Τελείωσε η μετακόμιση χθες το πρωί, έχω ήδη φτάσει στο μέρος που θα κάνω διακοπές, και με πήρε και τηλ ο τεχνικός του Π-ΟΤΕ να μου συνδέσει τη γραμμή για ίντερνετ αμέσως μόλις γυρίσω πίσω. NICE

Link to comment
Share on other sites

Χτυπάει χθες στις 8 το πρωί το σταθερό. Ήταν η πεθερά μου που πήρε να μου πει ότι από τις 2 το βραδυ είναι χωρίς ρεύμα γιατί πέφτει το ρελέ. Πάω, κατεβάζω όλες τις ασφάλειες, ανεβάζω το ρελέ, τις ανεβάζω μία προς μία, όλα καλά... Τις λέω άμα ξαναπέσει πάρε με τηλέφωνο να το δω επιτόπου.

9μιση το βράδυ, με παίρνει τηλέφωνο ότι έπεσε πάλι. Πάω, εντοπίζω ποια ασφάλεια την κάνει, άρα περιορίζω το ψάξιμο σε ένα δωμάτιο. Καμιά λάμπα οικονομίας κινέζικη θα την κάνει, σκέφτομαι και τις βγάζω όλες. Τίποτα... Τότε μου λέει ότι το ρελέ έπεσε την ώρα που πήγε να βάλει το κινητό της για φόρτισμα. Δοκιμάζω το φορτιστή σε άλλη μπρίζα, όλα καλά. Κάτι θα έχει παιχτεί εντός της μπρίζας, σκέφτομαι και την ανοίγω. Προς μεγάλη μου έκπληξη ένα κολλητηράκι (μικρό σαυράκι) μήκους 3 εκατοστών το πολύ είχε αυτοκτονήσει βραχυκυκλώνοντας φάση γείωση!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.