Jump to content




DJD

Recommended Posts

έχω εγώ να σου δώσω να κουβαλήσεις πράμα. μετακομίζω και δεν την παλεύω

αν θες διαβάζω εγώ το manual και σου κάνω και σούμα τι λέει :hehe::hehe::hehe:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μετακόμισα σε άλλο σπίτι στο Όσλο πριν 1.5 εβδομάδα. Το νέο σπίτι στον 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ. Η μετακόμιση τελείωσε μέσα σε μια μέρα. Δύο άτομα, εγώ και η γυναίκα μου, με την γυναίκα μου να μην μπορεί να σηκώσει κανένα βάρος λόγω παλιάς εγχείρησης στη μέση. Στο τέλος της ημέρας δεν νομίζω να υπήρχε μυς στο σώμα μου που να μην πονούσε.

Link to comment
Share on other sites

είμαι σε παρόμοια φάση. 2ος όροφος χωρίς ασανσέρ και η γυναίκα με τενοντίτιδα στα χέρια...

τώρα κάνω διάλειμμα να ετοιμαστεί το φαγητό και μετά πάλι κλάμα.

Μάλλον σε επόμενη μετακόμιση θα δώσω το εφτακοσάρι να τα κάνουν όλα αυτοί (συσκευασία και μεταφορά).

Γιατί τα 700€ έστω και δύσκολα πλέον βρίσκονται. καινούρια μέση δε φτιάχνεται με τίποτα

Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίσατε μια φίλη μου που θεώρησε δεδομένο πως θα την βοηθήσουμε στη μετακόμιση... της κάνω είμαστε 4-5 άτομα.. εγώ αν θες σου δίνω για το μερίδιό μου ένα 50άρικο και σου βρίσκω κ την εταιρεία.. με 100-200 ευρώ γίνεται μια χαρά δουλειά.. άαααντε 300 αν θες κ γερανό επειδή κουβαλάς κάνα πιάνο ξέρω'γω..

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ευχαρίστως κι εγώ θα έπαιρνα εταιρεία, αλλά η τιμή είναι λίγο διαφορετική εδώ. 2000€ για να σου πακετάρουν τα πάντα, να τα μεταφέρουν και να τα ξεπακετάρουν στο νέο σπίτι.

Σαν πολλά μου φάνηκαν... προτιμώ να τα φάω τώρα στις διακοπές.

Link to comment
Share on other sites

πριν καμιά 15αριά χρόνια, όντας 20χρονος φοιτητής που δεν χαμπάριαζε από μέση και κούραση, είχα κάνει μαζί με τους κολλητούς αμέτρητες μετακομίσεις (2 σπίτια να αλλάξει ο καθένας στα φοιτητικά του χρόνια φτάνει). τα πλακώναμε 5-6 μαντραχαλαίοι (ο ένας είχε και ένα toyota hilux flat) σε 3 ωρίτσες κομπλέ η μετακόμιση. ο μετακομίζων είχε την υποχρέωση μετά να ταΐσει τους βοηθήσαντες πίτσες και σουβλάκια...

Link to comment
Share on other sites

Ζάχο, πάντως έχουν και εδώ στην Λόνδρα τεράστια διαφορά σε τιμή οι εταιρίες που σου πακετάρουν αυτές τα πάντα + κουβαλάνε, και αυτές που απλά κουβαλάνε.

Στα όρια του λογικού το πακετάρισμα είναι οκ να το κανεις και το ότι δεν πακετάρουν αυτοί δεν πάει να πει πως τα πετάνε. (απο την άποψη πως δεν πρέπει να κάνεις πακετάρισμα επαγγελματία για να φτάσουν σε ένα κομμάτι τα πράγματα).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.