Jump to content




DJD

Recommended Posts

Titan-Z έτσι;

(άσχετο), να και στο πατάρι έχω τα μεγάλα ups και τον server, για να μη καούν έβαλα ένα δυνατό 12άρι fan να πετάει αέρα στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

Ούτε που το πρόσεξε κανείς, στο μέλλον θα βάλω και ένα 1800άρι sub να παρέχω και μουσική :p

Link to comment
Share on other sites

εχω λιωσει , πριν λιγο εβλεπα ανιμε και ειχα ξαπλαρει εχοντας βαλει τον ανεμιστηρα να χτυπαει το κρεβατι , αυτην την στιγμη βλεπω το κουνελι πανω στο κρεβατι , μπροστα στον ανεμιστηρα και να προσπαθει να γλυψει τον αερα :upside::upside:

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μέρα μεσημέρι έχουν ανοιχτά τα φώτα των αμαξιών ?

Στη Νορβηγία (άσχετο αλλά είναι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις) τα φώτα θέσης είναι ανοιχτά μόνιμα μέρα-νύχτα, όλες τις εποχές.

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν ρύθμιση, η οποία όταν ο διακόπτης των φώτων είναι γυρισμένος στο OFF, τα φώτα θέσης είναι αναμένα. Ο νόμος πρέπει να είναι από το '80.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πάντα ανοιχτα τα έχω. Όταν τα έχουν και οι απέναντι ανοιχτά -ημέρα- τα αυτοκίνητα ξεχωρίζουν απείρως καλύτερα. Νομίζω πως και στις μηχανές είναι μονίμως on.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.