Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτή η ειρωνεία !!!

Σήμερα, 10/7/2*14, ανεβάζω την έκδοση 7.7000.0.1 και την περιμένει πως και πως εδώ και 2 βδομαδες ένας Βραζιλιάνος πελατης γιατί περιέχει 2 εξτρα features που θέλει και μερικά bug fixes !!!

:hehe: :hehe: :hehe:

Κλείδωσαν το κινητό ενός ανηψιού μου κατά λάθος (android, αυτή η π@π@ρια lock screen με τις τελείες που κάνεις σχήματα για να το ξεκλειδώσεις).

Το πήγαν στον Γερμανό, ζήτησαν €25, τελικά δε μπορούν να το κάνουν εντός καταστήματος πρέπει να το στείλουν στα "κεντρικά".

Αυτό βέβαια πριν το μάθω εγώ. Φέρτε το κινητό σε μένα τους λέω. 20 δευτερόλεπτα μετά, reset το factory defaults, έτοιμο.

Αναρωτιέμαι τι σκ@τ@ εκπαίδευση τους έχουν κάνει - πραγματικά ποιός λογικός άνθρωπος θα πάει σε τέτοιο κατάστημα να φτιάξει το κινητό του που δε ξέρουν τελείως ΒΑΣΙΚΑ πράγματα...

Ότι είπε ο [MENTION=22279]acct[/MENTION]

Ας του λένε "πέρνα σε 1-2 ώρες" και ας το φτιάχνουν σε 10 δευτερόλεπτα. Όχι τάχα μου να πάει στα κεντρικά και να χάνονται άδικα μέρες επειδή αυτοί δεν ξέρουν (ούτε ενδιαφέρονται) για την δουλειά τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.