Jump to content




DJD

Recommended Posts

τι τραβάς κι εσύ ρε καημένε...

Μην παραγνωρίζεις την έλλειψη ήλιου που λέει. Για πολλούς Έλληνες στο κωλόνησι η έλλειψη του οδηγεί μαθηματικά στο χτίκιασμα. Θυμάμαι μια χρονιά που δε βγήκα απο το σπίτι ούτε μια μέρα έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς μπουφάν. Ούτε μια!

Δε σου λέω ότι ο κεφτεδοφάγος δε κάνει ζωάρα. Απλά σίγουρα πληρώνει ένα τίμημα.

Link to comment
Share on other sites

όταν γιορτάζατε τους Ολυμπιακούς του 2004, ήμουν λίγο έξω από το Λονδίνο και έγραφα την διπλωματική του μάστερ... χωρίς υπερβολή έβρεχε τις 28 από τις 31 ημέρες, ενώ τα καλοριφέρ ήταν ελαφρώς αναμένα...

(ευτυχώς είχα τον [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] να μου κάνει αφιερώσεις στον Γερασίμου)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Και το θυμόμουν από την κοπή πίτας ότι το όνομα σου μάλλον δεν ήταν ντενινχο αλλά δεν έκατσα να σκεφτώ ότι είναι ντενινιο..

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον εγώ είμαι ο πιο περίεργος γιατί στη Λονδινάρα δεν είχα θέμα με το κρύο. Ίσα ίσα έβγαινα χύμα με μια μπλούζα για να πάω στο super market δίπλα. Για πιο μακριά, ναι έβαζα ένα τυπικό μπουφάν αλλά ο καιρός δεν με ενοχλούσε. Ένας γνωστός μου είχε πει: "ρε δεν είναι τόσο άσχημα τελικά ο καιρός"

Μάλιστα τον χειμώνα θυμάμαι κάποιες μέρες έβγαζε ήλιο. Το διανοείστε? Να περπατάς το πρωινό και να σε "στραβώνει" ο φακινγκ ήλιος! Εντάξει δεν ήταν διαρκείας, αλλά αρκετό για να σου πει: "hi, I am the English weather and I am trolling you"

Το Λονδίνο σίγουρα είναι από τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσεις τις 4 εποχές σε μια μέρα. Αλλά ναι, για εμάς τους Έλληνες, έχει την τρισμέγιστη ικανότητα να προκαλεί απίστευτη καταθλιψάρα.

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχα μάλλον το πρώτο... Μηνύματα στέλνουμε :Ρ Είμαστε σχετικά μικρά ακόμα (18)

...σου εύχομαι να μη ζήσεις την κρεββατομουρμούρα των 35 και πανω, τότε....

Μάλλον εγώ είμαι ο πιο περίεργος γιατί στη Λονδινάρα δεν είχα θέμα με το κρύο. Ίσα ίσα έβγαινα χύμα με μια μπλούζα για να πάω στο super market δίπλα. Για πιο μακριά, ναι έβαζα ένα τυπικό μπουφάν αλλά ο καιρός δεν με ενοχλούσε.

...σαν τα σκωτσεζάκια με τα κοντομάνικα στο ψοφόκρυο και το σακκίδιο στην πλάτη, ένα πράμα....και ιγμόριο γεμάτο, αλλά στα @@ τους....

Link to comment
Share on other sites

9-10 θα είχαμε διακοπή ρεύματος. Αμ δε. Χαμπάρι δεν πήρα. Βγαίνω κάποια στιγμή στο μπαλκόνι, από τον δρόμο μου και πέρα σκοτάδι βαθύ. Δυστυχώς το κατάλαβα πολύ αργά, και ευχαριστήθηκα το +1mbps για μόλις 10 λεπτά της ώρας :p

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.