Jump to content




DJD

Recommended Posts

Βλέπω οτι ο alpha εχει την Πέμπτη το margin call. Ας το κατεβάσω μια λέω. Είχα ξεχάσει την αρχή με τον scripted λόγο της κ@ριολας της HRους. Ε τον είδα και θυμήθηκα τα δικά μου. Ψοφος ρε κωλοdepartment.

Link to comment
Share on other sites

Μαρίκα σκέφτηκες να δώσεις μια εβδομάδα άδεια του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] για να του αλλάξουμε τα φώτα στο mention?

Δε θα έχει αξία έτσι το mention αν του σπάσεις μια φορά μόνο τα νεύρα :p

Αλλά όχι ο Ιάσωνας είναι μόνιμος δε παίρνει άδειες. ουτε καν άνευ αποδοχών :hehe:

Link to comment
Share on other sites

-Βλέπω ότι το lab θέλει newsposters

-Λέω ντάξει μία-δύο ειδήσεις την ημέρα μπορώ να ποστάρω, δεν έχω να χάσω κάτι και μόνο που θα γνωρίσω κάποια από τα παιδιά της ομάδας καλά θα είναι αν με πάρουν.

-Ξεκινάω να μεταφράζω, μου παίρνει παραπάνω από μιάμιση ώρα (διάλεξα και μεγάλο κείμενο) λεω ντάξει δε παίζει να το κάνω κάθε μέρα αυτό,θα βαρεθώ, είμαι αργός κτλ..πρώτη απογοήτευση..

-Λέω θα το στείλω να μην πάει τελείως χαμένος ο χρόνος, αν θέλουν να το ποστάρουν.

-Βλέπω ότι είχε ποσταριστεί πριν μισή ώρα η είδηση απο τον TifoziF, από άλλο site πιο περιεκτική πιο ωραία και πολύ μικρότερη από μία σελίδα..

Πιο χαμένος χρόνος eveeer:weep:

Link to comment
Share on other sites

Πιο χαμένος χρόνος eveeer:weep:

Καθόλου χαμένος χρόνος. Κοιτάς την δική σου προσπάθεια, του Τιφόζι, βλέπεις που θεωρείς ότι του Τιφόζι υπερτερεί και ανάλογα βελτιώνεις το στυλ σου.

Από εκεί και πέρα στο παρελθόν που ασχολούμουν με τις ειδήσεις μου έπαιρνε ποιο πολύ ώρα να βρω φωτογραφία από το να φτιάξω μια περίληψη. Αν ήθελα μισή ώρα, τα 20 λεπτά έψαχνα την κατάλληλο φώτο!!! Σήμερα που ξανά ασχολήθηκα μετά από καιρό με το άθλημα, μου πήρε πάνω από 3 ώρες για δύο θέματα!!! και ήμουν σε μια φάση "WOW..... γεράσαμε και ξεκουτιάναμε!!!"

Αλλά γενικά όσο ασχολείσαι, τόσο λιγότερο χρόνο θέλεις και τόσο καλύτερο αποτέλεσμα βγάζεις.

Link to comment
Share on other sites

Πιο χαμένος χρόνος eveeer:weep:

Καθόλου χαμένος. :)

Θα ήταν Θείο δώρο αν κάθε μέλος το έκανε αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να δείς από πρώτο χέρι τι μπορεί να ενέχει η διαδικασία του να ανεβάσεις μια είδηση, αποκτάς έναν σεβασμό για τους άνθρωπους - κινητήριο δύναμη που ακούνε στο όνομα newsposters και είναι οι αφανείς ήρωες του Λάμπη.

Και μονο για την προσπάθεια ένα ευχαριστώ, παντως δεν χάνεις κάτι. Δεν πειράζει αν το κείμενο σου ανέβηκε ήδη, απλα θέλουμε να δούμε δείγματα γραφής. Για τα υπόλοιπα μην ανησυχείς, υπάρχει δυνατή ομάδα από πίσω που μπορεί να σε καθοδηγήσει ανα πάσα στιγμή. ;)

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει γενικά το ξεκίνησα για να δω πως θα μου έβγαινε, το φαντάζομαι ότι με το καιρό παίρνει αρκετή βελτίωση και ή ταχύτητα και άλλα.. Ήταν από άλλη πηγή του TifoziF.. για πρώτη προσπάθεια επικεντρώθηκα στη σωστή μετάφραση..ίσως έπρεπε να το χα ψάξει λίγο παραπάνω γιατί το σκεφτόμουν ότι ήταν κάπως φλύαρο το κείμενο όσο το μετέφραζα.. ίσως έπρεπε να επικεντρωθώ στο να βγάλω μια περίληψη..

Τελοσπάντων είδα μετά το σημερινό ότι μάλλον δε θα έχω όρεξη να το υποστηρίξω και να είμαι αρκετά συνεπής γι αυτό και πόσταρα εδώ για να το διακωμωδήσω το fail μου :p

Κατά τα άλλα όντως είναι αρκετή η δουλειά των newsposters και δεν εκτιμάται αρκετά όταν είναι καλή..

Link to comment
Share on other sites

Το είχα πάθει και εγώ αυτό. Είχα δει σε άλλο site να ζητάνε newsposters, και λέω σιγά... Τα Αγγλικά τα παίζω στα δάχτυλα, τα των υπολογιστών περίπου το ίδιο, οπότε πάμε.

Από τις μεγαλύτερες ήττες που έχω φάει. Εϊχα φτάσει στα μισά της είδησης και δεν μου άρεσε ότι είχα γράψει.

Άντε γεια λέω...

Τότε όντως κατάλαβα τι τραβάνε κάθε φορά. Για να βγάλουν κάτι το οποίο εγώ θα ξεπετάξω σε 2 λεπτά... Και, ακόμα χειρότερα, σκέφτηκα τα reviews, τα worklogs και τα σχετικά...

Μεγάλο παλούκι...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.