Jump to content




DJD

Recommended Posts

Οι μικρές χαρές της ζωής, σήμερα είδα μικρές ντοματούλες στο πρώτο μου μπαξέ ever.:)

Εμμμμ!!!

Βιόλα που έχει κηπουρό καλό και την προσέχει...

όλες του χρόνου τσ' εποχές τις μυρωδιές της έχει

Αντε και σε θερμοκήπιο ρε Νίκο :D

Link to comment
Share on other sites

σε οτιδήποτε έχεις αφιερώσει χρόνο, αγάπη και μεράκι, όταν το βλέπεις να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, χαίρεσαι, νιώθεις ότι κάτι κατάφερες, και ότι τα κατάφερες καλά. Είτε είναι παιδί, είτε είναι φυτό ή ζώο, είτε είναι κάποιο project.

Αρκεί να μην είναι η κοιλιά σου

[MENTION=573]aggelopas[/MENTION] έχει σωματάρα. Εγώ τον ζηλεύω. Δεν ξέρω αν παίρνει χημικά αλλά θα γούσταρα να δεσμευτώ για να φτάσω το επίπεδο του.

On another note, εδώ και μιαμιση ώρα έχει μαμηθεί η πόλη στους θορύβους. Όταν λέμε θορύβους εννοούμε κόρνες και μάλιστα πολλές και συνεχόμενες (επί μιαμιση ώρα). Πριν μισή ώρα κάπου άρχισαν να τους κυνηγάνε μάλλον περιπολικά (ίσως και βγήκε και ασθενοφόρο, δεν ξέρω). Επίσης, πριν από λίγο ακούστηκε ένας βρόντος σαν να ήταν βόμβα.

Ακόμα κόρνες ακούγονται πάντως. Χαμός γίνεται. Εντύπωση μου κάνει που δεν τους έχουν πιάσει ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν παχύσαρκος και δεν είχα κανένα γνωστό πρόβλημα υγείας. Τώρα έχασα 13 κιλά και ακόμα δεν έχω. Θα συνεχίσω για ακόμα 10 και βλέπουμε, αλλά ουσία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ!!

οταν λες παχύσαρκος πόσα κιλά παραπάνω?

το οτι δεν ειχες πρόβλημα έχει άμεση σχέση με το οτι οι παχύσαρκοι δεν κάνουν full checkup

τώρα αμα έκανες γενικές αίματος και ορμονολογικές τότε και σε βρήκε κομπλέ τρελός παπάς τον βάφτισε τον νοσοκόμο

οπως κ να χει , αν νομίζεις οτι στα 34 σου μπορείς να ξέρεις είσαι γελασμένος , αν συνέχιζες μερικά χρόνια θα έβλεπες που θα έφτανες. Οι καταχρήσεις πληρώνονται μετά τα 40-50 , τότε θερίζεις οτι έσπειρες

Μου λες ότι τα φάρμακα δεν είχαν καμία σχέση? Δουλευόμαστε? δηλαδή όποιος έχει πρόβλημα με την καρδιά του, το ξέρει / δεν το ξέρει, μπορεί να πεθάνει στην σάουνα?

Θαυματουργές ουσίες δεν υπάρχουν, αν τις παίρνεις, κινδυνευεις.

Μυώδεις τύπους γενικά δεν ζηλευω, ο καθένας επιλέγει πως θα αξιοποιήσει τον χρόνο του, τώρα αν μου δείξεις τύπο με τέτοιο σώμα και master από πανεπιστήμιο, τότε θα ζηλέψω.:spam:

σου λέω(αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου) οτι τα φάρμακα δεν σκοτώνουν υγιείς νεους ανθρώπους , μπορούν να τους δημιουργίσουν προβλήματα. ο συγκεκριμένος ειχε πρόβλημα στην καρδιά , δεν του το ειπε η μάνα του γιατι ηταν ηλίθια κ πίστευε πως ηταν καλύτερα να μην το ξέρει ωστε να ζήσει σαν όλα τα παιδιά (κομπλεξική μάλλον) και λογικά η ίδια δεν ηξερε οτι ο γιοκας επαιρνε φάρμακα όπως δεν θα το ήξερε κ η δικιά μου αν έπαιρνα ακόμα κ αν έβλεπε τρομερή αλλαγή στο σώμα μου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

θαυματουργές ουσίες δεν υπάρχουν , όλα αυτά ξεκίνησαν ως φάρμακα και γιαυτό τα λέμε και φάρμακα , γιατι ειναι , το αν γίνεται σωστή η λάθος χρήση , το αν ειναι καθαρά η νοθευμένα , το αν έχουμε προβλήματα υγείας πριν την χρήση τους , η ηλικία μας και πολλά άλλα παίζουν ρόλο στο αν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα μικρά η σοβαρότερα.

το να μη ζηλευεις δεν μου λέει κάτι και εγώ δεν ζηλευω οταν μαθαίνω οτι ο άλλος έχει master πανεπιστημίου , άλλωστε ειναι τόσοι πολλοί με πτυχία που δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο.

το παρακάτω δεν πάει για εσένα

Σημασία έχει να σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην βγάζεις χολή γιατι άλλο ειναι το "δεν με ενδιαφέρει , δεν μου αρέσει , δεν με χαροποιεί " και άλλο το "δεν μπορώ να το κάνω , αυτός το κάνει , ας βγάλω τα κόμπλεξ μου σα γκόμενα":sarcastic::sarcastic:

νικοκ πασχεις απο ναρκισσιστικη διαταραχη?

αφενος γιατι λατρευεις το κορμι σου, αφ' ετερου γραφτηκες σε ενα φορουμ που δημιουργησαμε ο συλλογος χοντρων κομπιουτεραδων για να εισαι ο καλυτερος αναμεσα σε χοντρους για να αισθανεσαι καλα, γιατι σε αντιστοιχα φορουμ εχεις μεγαλο ανταγωνισμο?

Και νικοκ λες σε παχυσαρκα ατομα να τρυπηθουν για να λατρεψουν το κορμι τους επειδη ειναι καλυτερο απο τσιγαρο?

δεν πάσχω απο κάτι , το οτι σεβομαι τον εαυτό μου αρκετά για να θέλω η εικόνα που βγάζω προς τα έξω να ειναι ανάλογη με τον σεβασμό που τρέφω για το πρόσωπο μου δεν ειναι κάτι το μεμπτό.

Επίσης δεν έχω κάτι με τους χοντρούς κομπιουτεράδες , όπως ειπα το να ειναι ο άλλος χοντρός επειδή γουστάρει ειναι κομπλέ για εμένα , αρκεί να μην ειναι κομπλεξικός και προσπαθεί να κράζει τους άλλους που οχι μονο δεν ειναι χοντροί-αγύμναστοι αλλα έχουν κ μια σεβαστή φυσική κατάσταση σαν χαζούς, λάθος αμπλααμπλααμπλα

σε αντίστοιχα forum δεν έχω ανταγωνισμό γιατι αρχικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός , ο καθένας ειναι μοναδικός :smoke:

υπάρχουν περιπτώσεις βέβαια που γελάω και γενικά έχω πάψει να ασχολούμε σοβαρά με forums πάνω στο αντικείμενο.

γιατι υπάρχουν άτομα που παίρνουν φάρμακα και δεν το λένε , λίγα ή πολλά και έχουν ενα αποτέλεσμα της πλάκας που δεν δικαιολογεί τη χρήση (οχι οτι δικαιολογείται η χρήση αλλα αν ειναι να γαμήσεις τον οργανισμό σου χωρις λόγο λελ..) . Το πρόβλημα με το φάρμακο ειναι πως φαίνεται για όποιον ξέρει και εκτός αυτού τους ξεφευγουν κουβέντες εδω κ εκεί και με ενα προσεκτικό search βλέπεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας (περίπτωση ατόμου που έκραζε τα φάρμακα κ ειχε account με ίδιο username + avatar σε γνωστό ξένο forum με αποκλειστικό θέμα τη χρήση φαρμάκων και μάλιστα ρωτούσε και για τον κύκλο του αχχαχα):tomato:

2) άτομα που κατεβαίνουν σε αγώνες ή έχουν αγωνιστική φόρμα και λες ωραίος, για να δω την πορεία του , ψάχνεις και βλέπεις 1 χρόνο , 2 το πολυ πριν να ειναι σα τσιλιμπίθρας και ο τρόπος που μιλάει για οτι έχει σχέση με προπόνηση/διατροφή να κάνει μπαμ οτι τότε άρχισε κ οτι ενα δυο χρόνια πριν ηταν άσχετος και τώρα το παίζει pro.

ξαφνικά freak of nature . im ok with that , ειναι η αντίστοιχη περίπτωση με τους χοντρούς που λέγαμε , αν δεν έχει κόμπλεξ όλα καλά , αλλα όταν μου κράζει τα φάρμακα αυτό το άτομο που αμα δεις το αίμα του στο μικροσκόπιο ειναι έτσι ----V

1317711361_nuclear-waste-sign.jpg

τότε nothxbb.jpg

Και νικοκ λες σε παχυσαρκα ατομα να τρυπηθουν για να λατρεψουν το κορμι τους επειδη ειναι καλυτερο απο τσιγαρο?

δεν ξέρω αν προσπαθείς να τρολλάρεις ή δεν διαβάζεται τα μηνύματα πριν απαντήστε :sarcastic::sarcastic:

τέσπα να στο κάνω νιανιά :dance3:

ο καθένας μπορεί να έχει ενα πρόβλημα και να μην το γνωρίζει κ αυριο να πεθάνει

δεν ειναι ανάγκη να κάνει χρήση φαρμάκων , αν καπνίζει/πίνει κ ειναι χοντρός κινδυνευει 10 φορές παραπάνω

Καμια φορά γελάω με άτομα :tomato::tomato::tomato:που καπνίζουν , πίνουν αλκοολ και ειναι αγύμναστοι και χοντροί ή skinny fat

που προσπαθούν να κράξουν bodybuilders/fitness models , ή άτομα που γυμνάζονται σοβαρά και κράζουν και τα φάρμακα.

αν ένας ξέρει τι κάνει και πάρει φάρμακα και soft ναρκωτικά (ls/wd/srms) για χρόνια κινδυνευει πολύ λιγότερο απο αυτούς.

άρα και οι δυο κινδυνευουν και οι δύο έχουν μεγάλες πιθανότητες να πεθάνουν προωρα αλλα υπάρχουν διαφορές.

ο παχύσαρκος έχει να αντιμετωπίσει πολλά παραπάνω προβλήματα και τα επιβαρυνει με τσιγάρο/αλκοολ/σαβούρα . Τι νομίζεις ? αν πχ ο PetrosD έκανε εξετάσεις κ ηταν οκ νομίζεις πως θα συνέχιζε να ειναι οκ κ στα 40-50 του ? τότε βγαίνουν τα προβλήματα απο τις καταχρήσεις και όσο κ να το κάνεις τα side effects του φαρμάκου δεν ειναι εξακριβομενα ακόμα γιατι οι περισότεροι κάνουν κατάχρηση κ όχι χρήση τους για γρήγορα αποτελέσματα (10πλάσια δοσολογία για παράδειγμα απο το φυσιολογικό). Υπάρχει κόσμος που τα χρησιμοποιούσε για 10ετίες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα αλλα δεν έκαναν κατάχρηση <----λέξη κλειδί για να καταλάβεις.

οπότε απότι βλέπεις δεν ειπα οτι αν οι χοντροί κόψουν το κάπνισμα κ αρχίσουν τα φάρμακα θα πάνε καλύτερα γιατι

1) Ο χοντρός δεν ειναι υγιής

2) Οσα φάρμακα και να πάρει δεν θα κάνει τίποτα , δεν ξέρει να γυμνάζεται , δεν ξέρει να τρώει , δεν ξέρει να ζει

3) Οπως ειπα συγκρίνουμε 2 αρρώστους , ο παχύσαρκος σουβλακάκιας και ο φαρμακάκιας

το ιδανικό θα ειναι να μην ανήκεις σε καμία απο τις δύο ομάδες αλλα σε μια τρίτη τους υγιεις. :pleasantry::pleasantry::smoke:

Έγινε επεξεργασία από nicoc89
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.