Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ρε μλκ, κάτι τέτοια διαβάζω και βγαίνω απο τα ρούχα μου.

Μίλα σε κάποιο υπεύθυνο και sort it out.

Δηλαδή θα πάθεις ψύξη επειδή δεν φτιάχνουν το air con ή δεν θέλουν να χαλάσουν το φενγκ σουι του χώρου?!?!

Δεν ξερω σε ποια χωρα ζεις, αλλα εγω τσακωνομουν για το τσιγαρο σε μια αιθουσα.

Τελικα βρεθηκα να δουλευω αγκαλια με ενα bladeserver και πολικο ψυχος (computeroom). Γκουλαγκ που λεμε και στo περισσο.

Οσο για σενα μυραλις

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-23kmhc3P8U]With Us or Against Us - YouTube[/ame]

Hero η ψυξη first world ειναι παιδι μου, ειδες τιποτα αφρικανακια χωρις μαλαρια με την κοιλια τουμπανο να τσακωνονται για το διζωνικο κλιματισμο τους?

Έγινε επεξεργασία από aggelopas

εμένα με ειχανε κάνει μια φορά και μου ηρθε email "μας έλειψες"

και ήρθα :victory::jump1::jump1::jump1::jump1:

Πες μας ποιος το έστειλε! Στοιχηματίζω στον [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

Οσο για σενα μυραλις

/agree

Όχι επειδή το λέει ο Θάμνος, αλλά επειδή το είπε το άβαταρ μου..

(Εpisode 3, πριν την μάχη Anakin vs Obi Wan Kenobi)

άτσα πρακτικές ΚΚΕ η συνιστώσα :hehe:

Τσάμπα το έχουμε το "Κ" στο όνομα της συνιστώσας?

δεν μπορώ να ξεπεράσω την καταδίκη του προέδρου,με 37 χρόνια θα βγει το 2050;πάω στους κυνηγούς μάλλον,καραμπίνα φορδεγουιν :banging:

Μα νόμιζα ότι θέλατε να μπουν φυλακή οι πολιτικοί που κλέβουν! Απλά δεν ήξερε να το κάνει ala Βατοπαίδι να μην πάρει μυρωδιά κανείς.. Αν έβαζε ένα ξωκλήσι μέσα στα στρέμματα, θα την γλύτωνε!

Διαμάντη, το νου σου. Βλέπαμε (not) εθνική χθες, και βγήκαμε να πανηγυρίσουμε σε δρόμους και πλατείες την υστερική πρόκριση (not^2). Βάλε εύκολα.

Τον βλέπω να δηλώνει πολύτεκνος, και με πολλές διατροφές σε 9 μήνες...

Να κλείσετε τα κλιματιστικά , και η κοπέλα να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα αν ζεσταίνεται.

Της το έχω πει, αλλά είναι και χοντρή, άσε καλύτερα. Η 40άρα δικηγόρος που κάθεται πίσω μου πρέπει να αρχίσει να έρχεται με bikini!!

Παράπονο δεν κάνω, καλά είμαι ανάμεσα σε 11 θηλυκά, άσε μη βρεθώ κι εγώ σε κάνα server room.

εμένα με ειχανε κάνει μια φορά και μου ηρθε email "μας έλειψες"

και ήρθα :victory::jump1::jump1::jump1::jump1:

Εγώ να σου πω, αποφεύγω να στέλνω emails από το έναν λογαριασμό μου στον άλλο.

Της το έχω πει, αλλά είναι και χοντρή, άσε καλύτερα. Η 40άρα δικηγόρος που κάθεται πίσω μου πρέπει να αρχίσει να έρχεται με bikini!!

Παράπονο δεν κάνω, καλά είμαι ανάμεσα σε 11 θηλυκά, άσε μη βρεθώ κι εγώ σε κάνα server room.

Ε τότε σε αυτήν να πεις να στείλει το εξώδικο :happy:

Πες μας ποιος το έστειλε! Στοιχηματίζω στον @wrong method

απο thelab.gr νομίζω με ειχε έρθει

με αρέσει να σκάω μύτη απ το πουθενά όταν σας έχω λείψει :sarcastic:

τωρ θα με έχετε δω μέσα κάθε μέρα γιατ βλέπω με συμπαθάτε :crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:

απο thelab.gr νομίζω με ειχε έρθει

με αρέσει να σκάω μύτη απ το πουθενά όταν σας έχω λείψει :sarcastic:

τωρ θα με έχετε δω μέσα κάθε μέρα γιατ βλέπω με συμπαθάτε :crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:

Μεταφερθήκαμε στο thread "ειδήσεις"

Εκεί έλα να μας βρεις όλους

Αν κατι μπορει να κανει χειροτερο το πρωινο της δευτερας.

Αυτο ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι ενα ποστ του nicoc89

Και ο nicoc89 θέλει τον Πολωνό του

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.