Jump to content

DJD

Recommended Posts

το πρωί όπως περπαταγα στο δρόμο ειδα ενα άστεγο μαλλιά

μου λέει κάτι και δεν κατάλαβα , νομισα στην αρχή οτι μίλαγε Ρώσικα αλλα τελικά ηταν Αγγλικά αλλα δεν ξέρω Ρώσικα και μπερδευτικα. anyway

Μου λέει ντον γκο ιν δερ , δερ ισ δι ντέβολ

τον λέω γουειτ γουτ μέιτ ? γουερ?

με λέει δερ! και δείχνει την εκκλησία

τον λέω "νο νο νο αη ντοντ γκο δερ , γω τόκιν ουιθ δι γκάντ νταιρέκτλι μπράχ"

και αρχίζω να γελάω επειδή ο τύπος δεν ηξερε καλά Αγγλικά :hehe::hehe::hehe::hehe:

τον λέω αη σπικ ίνγκλαντ βέρι μπεστ αχ? ντου γιου ηβεν ινγκλις μπραχ?

:dots::dots::dots:

απλά ο τύπος φλίπαρε κ έκανε σα δαιμονισμένος , έβγαζε αφρους απ το στόμα , πρέπει να ηταν τρελός η ναρκωμανής , τέλος πάντων

σταματάει τα τσίρκα , περίμενα 2 λεπτά μη χρειαζόταν να πάρω κανα ασθενοφόρο όπως γύρισα να φύγω μου πετάει ενα " γκοντ ιζ γουοτσινγκ γιου"

τον λέω "αη νόου μπρά, αη νόου , μαη φάδες ολουεης ουότσιν μι"

και τρώω φλασιά οτι ο τυπάς μπορεί να ειναι η παναγία και να με δοκιμάζει

πάω στο περίπτερο , παίρνω ενα πακέτο τσιγάρα leader μπλέ και του τα πάω

μιλάμε έκανε κάτι χαρές ... καλά να ειναι ... φαινόταν καλός άνθρωπος και μυριζε σαν λουλούδια :big_boss:

Με εντολή Σαμαρά πρέπει να αισθάνεσαι περδίκι, η ανάπτυξη ήρθε, δε μπορούμε να σε έχουμε κουρασμένο.

Την Αδωνάρα θέλω να βάλει τις φωνές για να ξυπνήσω :p

Και ο Καμμένος έχει κάνει τέτοια κ@λοτούμπα.

Αλλά πες μου πραγματικά. Διαφωνείς ότι είναι από τους εργατικότερους πολιτικούς τα τελευταία δυο έτη?

Πολιτική συζήτηση στο ποθ; Ban; (Εξαρτάται πως ορίζεις την εργατικότητα, πάνελ για πάνελ δεν άφησε!)

Εσύ την ξεκίνησες.

Δείχνει ότι κάνει την έρευνα του πριν εμφανιστεί σε 666 πανελς

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.