Jump to content

DJD

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Τί ωραία μέρα που είναι σήμερα! Παρασκευή, τελευταία μέρα στο γραφείο (δια τους υπό πενθήμερη εργασία εργαζομένους).

Από το απόγευμα ελεύθερος χρόνος μέχρι τη Δευτέρα το πρωί για να ξεφαντώσουμε!!!

:dance3:

Καλημέρα απανταχού Lab-ιτες, Παρασκευή και 13 σήμερα, και δύο σοβαρότατα θέματα με απασχολούν.:p

1) γιατί οι κατσαρίδες πέφτουν τ' ανάσκελα ενώ δεν είναι νεκρές; (παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις και όχι του τύπου "κάνουν αερόμπικ":p)

2) γιατί αυτή η ρημάδα η συσκευασία στα μακαρόνια είναι τσίμα τσίμα; Βάζεις το μισό πακέτο και μετά δεν μπορείς να τα κλείσεις.

Καλημέρα απανταχού Lab-ιτες, Παρασκευή και 13 σήμερα, και δύο σοβαρότατα θέματα με απασχολούν.:p

1) γιατί οι κατσαρίδες πέφτουν τ' ανάσκελα ενώ δεν είναι νεκρές; (παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις και όχι του τύπου "κάνουν αερόμπικ":p)

Fake Death - Lineage 2 Encyclopaedia

2) γιατί αυτή η ρημάδα η συσκευασία στα μακαρόνια είναι τσίμα τσίμα; Βάζεις το μισό πακέτο και μετά δεν μπορείς να τα κλείσεις.

Happy

frlgo.jpg

1. Αν έχουν επηρεαστεί από εντομοκτόνο, διαταράσσεται η νευροδιαβίβαση και παθαίνουν μυικούς σπασμούς, που τις γυρνούν ανάποδα.

Έτσι κι αλλιώς, με μαζεμένα πόδια είναι ασταθείς λόγω μεγαλύτερου βάρους στην πλάτη και στο πάτωμα δεν έχουν πολλά αντικείμενα να ακουμπήσουν για να γυρίσουν ίσια, αν τύχει και ανατραπούν αλλιώς. Το ίδιο παθαίνουν και άλλα Νεόπτερα, ακόμη και στη φύση, αλλά εκεί συνήθως επανέρχονται, χάρη στην ανομοιογένεια του εδάφους.

2. Ανοίγεις τη μισή άκρη, αδειάζεις όσα θες, διπλώνεις, βάζεις λαστιχάκι. Ή το σακουλάκι. Ή τα βάζεις σε βάζο. Ούτως ή άλλως δεν παθαίνουν και τίποτα το πολύ 1 βδομάδα που θα μείνουν ανοιχτά. Αν τα δικά σου μένουν περισσότερο, κάτι κάνεις λάθος. ;)

Ίσως είναι κάποιο αντανακλαστικό που κάνει ο οργανισμός τους όταν πεθαίνουν, ίσως είναι ο ίδιος μηχανισμός που κάνει τους ανθρώπους να κάνουν εμετό όταν νιώθουν άσχημα. (Μπορεί απλά να ζαλίστηκες στο λούνα παρκ, νιώθεις άσχημα, ο οργανισμός σου υποθέτει ότι έφαγες κάτι που σε πείραξε, και κάνεις εμετό..

Αφού δεν ρώτησες πως να λύσεις το θέμα (και σου απάντησε ο YDinopoulos), σου απαντάω σοβαρά. Χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν μικρότερο ποσό υλικού, γιατί το υλικό συσκευασίας κοστίζει, και δεν θέλουνε και κενά λόγο συσκευασίας όταν τα συσκευάζουν προς διανομή.

Για τους ίδιους λόγους και τα κουτάκια μπύρας / αναψυκτικών έχουν το ίδιο σχήμα, υπάρχει κάποια φόρμουλα που τα βγάζει αυτά.

Το θέμα με τα μακαρόνια το έθιξα γιατί μου φαίνεται αστείο, το ότι δεν μακραίνουν τη συσκευασία 2-3 πόντους ώστε να διπλώνει μετά. Εννοείται ότι τα κλείνω με σακουλίτσα και λαστιχάκι.

Έχω δει κατσαρίδα στο χωριό να βρίσκεται ανάποδα ώρες χωρίς να έχει ψεκαστεί το μέρος, και αργότερα να γυρίζει και να την κάνει. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Το θέμα με τα μακαρόνια το έθιξα γιατί μου φαίνεται αστείο, το ότι δεν μακραίνουν τη συσκευασία 2-3 πόντους ώστε να διπλώνει μετά

Σου απάντησα! Κοστίζει!

Έχω δει κατσαρίδα στο χωριό να βρίσκεται ανάποδα ώρες χωρίς να έχει ψεκαστεί το μέρος, και αργότερα να γυρίζει και να την κάνει. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Εσύ πεθαίνεις κάθε φορά που κάνεις εμετό? :crazy_pilot:

Η δυσκολία του να περάσεις τα μαθήματα της σχολής σου είναι αντιστρόφως ανάλογη του αριθμού των μαθημάτων που σου μένουν για πτυχίο και υπολογίζεται πάντα αθροιστικά με την PRO-ίλα του εκάστοτε PRO-φέσσορα.

:suicide:

Το θέμα με τα μακαρόνια το έθιξα γιατί μου φαίνεται αστείο, το ότι δεν μακραίνουν τη συσκευασία 2-3 πόντους ώστε να διπλώνει μετά. Εννοείται ότι τα κλείνω με σακουλίτσα και λαστιχάκι.

Αφού έχει αδειάσει το μισό πακέτο, σπας τα υπόλοιπα στη μέση.

Είπαμε: Fake Death - Lineage 2 Encyclopaedia :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.