Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

12αρι,μοιαζει με τον Παντελίδη, λογικό είναι.

Γενικά πάντως Europe blows, but America sure blows less.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cwQAyskqG0g]America Sucks Less - YouTube[/ame]

άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός και ήδη πιάσαμε τους 70 βαθμούς στη τσιπιγιου. Μου φαίνεται ήρθε η ώρα να παραγγείλω εκείνο το mounting kit για την ultra 120.

άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός και ήδη πιάσαμε τους 70 βαθμούς στη τσιπιγιου. Μου φαίνεται ήρθε η ώρα να παραγγείλω εκείνο το mounting kit για την ultra 120.

Ή να γίνεις πραγματικός λαμπίτης και να κάνεις μόντα και να το φτιάξεις μόνος σου :D

αμα το παρεις/βρεις σφυρα μου και εμενα λεω να παιξω passive

αμα το παρεις/βρεις σφυρα μου και εμενα λεω να παιξω passive

δε μιλάω για τα ελάσματα του ανεμιστήρα, αλλά για τη μητρική.

δε μιλάω για τα ελάσματα του ανεμιστήρα, αλλά για τη μητρική.

για αυτο λεω και εγω :p

Λεω να παιξω passive με τον i5 , νομιζω πως δε χρειαζομαι ανεμηστηρα οπως στον c2d

Όπως οι ανε-μνηστήρες της Κλεοπάτρας που λέει κι ο Ταμήλος; Πες φουρφούρι που δε θέλει κι ορθογραφία! :p

+ flappy bird

Flappy-Birds-Game.png

The sky is the limit :p

Υπάρχει στο oculus btw..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TLnFQnRgtSE]FLAPPY BIRD WITH THE OCULUS RIFT | Flappy3D - YouTube[/ame]

Δηλαδή αυτές δεν έχουν ταινία "κάπου" ?

Δε σε έπιασα... :hm:

btw, λέγονται Ola Ciupa και Paula Tumala

Οπότε αν δεν εννοείς το παράσιτο ταινία, αλλά φιλμ συγκεκριμένου χώρου, μπορείς να το ψάξεις με τα ονόματα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.