Jump to content

DJD

Recommended Posts

καλημέρες αν και δε πάμε καθόλου καλά. Ξυπνάς πρωί, ανοίγεις πόρτες παράθυρα κατεβαίνεις κάτω στην αυλή και θες να απολαύσεις πρωινή δροσιά, παρέα με το καφέ και διαπιστώνεις ότι σου κλέψανε τις γλάστρες :confused:

WTF κόσμε??? Γλάστρες??? Και με σκέτο χώμα???

Πάλι καλά που μου αφήσανε τη γλάστρα με τα μυρωδικά :getlost:

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] εμάς τις προάλλες, που έγραψα ότι δεν έχουμε νερό, είχαν κόψει τους σωλήνες τις ΕΥΔΑΠ και του πήραν... Πέραν της πλημμύρας, άφησαν κι όλη την πόλη χωρίς νερό μέχρι τις 11 το βράδυ...

Τι να πεις! ! !

Τα πάντα είναι στο στόχαστρο, από "ζωντανούς" μετασχηματιστές της ΔΕΗ που τους δένουν με σκοινί (πετάνε λάσο σαν σε μοσχάρια?) και τους τραβάνε μετά με φορτηγάκι να πέσουν κάτω, για να πάρουν τα σύρματα των πηνίων τους, μέχρι ..... γλάστρες!!!!

Πριν λίγο καιρό, αναβλήθηκε ένα έργο γιατί κόψανε και πήραν τα καλώδια μέσα από το ανοιχτό χαντάκι (300 μέτρα χαντάκι λέμε τώρα!)

Από την άλλη μεριά, στο σπίτι μου, για καμιά δεκαριά χρόνια δεν είχα αυλόπορτα, και διάφορα αντικείμενα (εργαλεία κλπ) αφημένα όπου να 'ναι και δεν "έχασα" τίποτε!

...................Ίσως έβαλα αυλόπορτα την κατάλληλη εποχή! :yes4:

τα papagalino λένε τίποτα ως ζαχαροπλαστεία; έχουν τίποτα της προκοπής ή πρέπει να πάω Max Perry ή Κωνσταντινίδη για να ανεβάσω το ζάχαρο;

Tουρτα πορτοκαλι-σοκολατα προτεινεται παντως.

τα papagalino λένε τίποτα ως ζαχαροπλαστεία; έχουν τίποτα της προκοπής ή πρέπει να πάω Max Perry ή Κωνσταντινίδη για να ανεβάσω το ζάχαρο;

είχε πάρει franchise γνωστός στον Πειραιά κ μου είχε πει ότι είναι ζόρι κ δεν βγάζει ΤΡΕΛΟ κέρδος γιατί δέχεται συνέχεια ελέγχους κι ότι δεν πουλιέται άμεσα, τον βάζουν κ το πετάει, προκειμένου να έχει μόνο φρέσκα.. άρα θα φας κάτι καλό τουλάχιστον.. όσο για τα max perry έχουν χάσει την αρχική τους δόξα, ενώ το 3ο δεν το έχω "σπουδάσει" καλά σαν μαγαζί :p

είχε πάρει franchise γνωστός στον Πειραιά κ μου είχε πει ότι είναι ζόρι κ δεν βγάζει ΤΡΕΛΟ κέρδος γιατί δέχεται συνέχεια ελέγχους κι ότι δεν πουλιέται άμεσα, τον βάζουν κ το πετάει, προκειμένου να έχει μόνο φρέσκα.. άρα θα φας κάτι καλό τουλάχιστον.. όσο για τα max perry έχουν χάσει την αρχική τους δόξα, ενώ το 3ο δεν το έχω "σπουδάσει" καλά σαν μαγαζί :p

αυτό είναι το αποτέλεσμα του να πουλάς junk επι σειρά ετών

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] max perry μην φας σιροπιαστά, δεν το κατέχουν

αυτό είναι το αποτέλεσμα του να πουλάς junk επι σειρά ετών

τι εννοείς;

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] max perry μην φας σιροπιαστά, δεν το κατέχουν

δε θέλω σιροπιαστά. σοκολατοειδή θέλω :D

tbh προφιτερόλ θέλω, αλλά για να φτάσω κυριακάτικα στον ανδριάντα θα κάνω κανένα 2ωρο και βαριέμαι :p

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] παλιά, like προ-κρίσης, είχε βγάλει πολύ κακό όνομα σχετικά με την ποιότητα των γλυκών του. Για να γράφει ότι δέχεται συνέχεια ελέγχους ή συνεχίζει αυτό το βιολί ή απλά του έχει βγει το όνομα και σε επίπεδο δημ. υπηρεσιών.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.