Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κάτι χάνω. Διδασκαλεία .Διδασκαλία. Και τα 2 δεν βγάζουν έρρορ στο λεξικό. Halp

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5217]felix[/MENTION], [MENTION=699]ΝTG[/MENTION], [MENTION=403]crmaris[/MENTION], [MENTION=129]Chosen[/MENTION]

Teaser...

730-albums185-picture24677.jpg

730-albums185-picture24678.jpg

Λείπουν κανά δυο-τρεις....

Αποκορύφωση του ελληνικού πολιτισμού. Ψάχνεις στο google την λέξη "μυστικό" και το δεύτερο αποτελέσματα είναι το σκυλελέ της Πέγκυ Ζήνα.

Αποκορύφωση του ελληνικού πολιτισμού. Ψάχνεις στο google την λέξη "μυστικό" και το δεύτερο αποτελέσματα είναι το σκυλελέ της Πέγκυ Ζήνα.

Έχει κανένα ενδιαφέρον video clip τουλάχιστον;

αν έβγαζε μυστικό δείπνο πάλι θα γκρίνιαζες.:p

linuxinatrashcan-11506.png

Linux in a trashcan!

:jester: :jester:

[MENTION=4484]ganastasiou[/MENTION] [MENTION=994]trendy[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=1066]gdp77[/MENTION] [MENTION=14179]kazabubu[/MENTION]

htop. Αν εννοείς τι ρουφάει όλο το core0, δεν ξέρω. Δεν παίζει τέλεια ακόμα, αλλά παίζει :D:D:D Και αφού παίζουν οι κάρτες κομπλέ, όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες που θα στρώσουν.

Δεν έχω ιδέα τι κάνεις αλλά με τα ωραία χρώματα το πήρες το like σου μπαγάσα!!!

Έχω και εγώ μακ, να στο φέρω?!

Θα βγάζει τον σκύλο βόλτα μετά? (δεν έχω σκύλο αλλά αν κατάλαβα καλά θα μου πάρει κιόλας ε? ) :daisy:

htop.

"α! για να δω το htop...1ος 2ος ..9ος πυρινας :hmm: " -> "dafuq! :drool:"

Ωραιος :upside: εβαλες καμια numbercrunch εφαρμογή ?

Yeap. Τρέχω την VFX εφαρμογή πάνω στην οποία δουλεύω. Το 12πύρηνο είναι πιο γρήγορο σε Linux :p (πρέπει να έχουν θέμα στο OS τα ζώα)

linuxinatrashcan-11506.png

Linux in a trashcan!

:jester: :jester:

Οι άλλοι 23 πυρήνες που κάθονται νομίζω είναι μεγαλύτερο θέμα :p
"α! για να δω το htop...1ος 2ος ..9ος πυρινας :hmm: " -> "dafuq! :drool:"

Ωραιος :upside: εβαλες καμια numbercrunch εφαρμογή ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.