Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ποιος βλακας σκεφτηκε να βαλει ΒΙΔΩΤΟ με πασα καπακι σε οδοντόκρεμα? colgate κιολας. 2014 έχουμε χελόοου.

Αν τρώς ~20-30 sec / μερα να το βιδώνεις/ξεβιδώνεις , είναι ένα τριωρο τον χρόνο, ελεος.

Προπαντός μην μου ταράζεσαι ! ! !:hehe:

Και πάνε τα post αλλού 'ντ' αλλού!

:p

:D

Το 160 δεν σημαίνει και τίποτα μόνο του σα νούμερο, πρέπει να ξέρεις ποιο είναι το max του. Πχ εγώ στα 160 μπορώ να κάτσω 5-6 ώρες στο ποδήλατο μιας και το max μου είναι κοντά στο 190.

Για να μη σε παιδεύω κι εσένα και το θρεντ, το είπε ο Mark Webber σε μια ερώτηση για το αν "ξεκουράζεται" οδηγώντας πλέον για την Porsche στο 24ωρο Le Mans σε σχέση με την οδήγηση που έκανε στο μονοθέσιο της red bull. Ανέφερε επιγραμματικά πως ναι, είναι πιο "ξεκούραστο" σαν δουλειά, αφού από 160bpm έχει 100bpm. Προφανώς και λιγότερα g κλπ κλπ κλπ...

Κοίτα το bpm παίζει τρελά από άνθρωπο σε άνθρωπο, με τους 3 συνήθεις ύποπτους που βγαίνω για προπόνηση είμαστε μέρα με τη νύχτα και περίπου στα ίδια κυβικά όσον αφορά τις επιδόσεις. Ο ένας τερματίζει στα 165, ο άλλος στα 210 κι εγώ περίπου στα 190. Το 160 είναι ζώνη 3 για μένα (1-5), μπορώ να κάτσω ξεκούραστα εκεί για ώρες, για τον άλλον το 160 είναι αναερόβια προσπάθεια, είναι για μερικά δευτερόλεπτα εκεί.

άνετα πεταλάρω στους 160 για 2-3 ώρες,μετά επειδή μου λείπουν προπονήσεις (πολλές) θα ρίξω τον ρυθμό άμα πάω για πολλά χιλιόμετρα 100+

κάπου 188-+ bpm τερματίζω,έχει κι άλλο,αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μετά (και δεν θέλω να το μάθω από τώρα,άσπρο φως κτλπ :p

δες το χτεσινό (avg 173) : t198 by method01 at Garmin Connect - Details

στα 150 πιστεύω ότι θα πεθάνω, αλλά από την άλλη δεν το έχω μετρήσει και ποτέ για να ξέρω ποια είναι τα max bpm μου

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

μην είσαι τόσο σίγουρος, όταν είχα κάνει τεστ κοπώσεως, αγύμναστος, πήγα 180 χωρίς σημάδια κόπωσης. Η καρδιολόγος μου εξήγησε ότι δεν είναι απόλυτα σχετικο με την γυμναστική αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο

Respect στο Wi-Fi μέσα στο αεροπλάνο. Οι ταχύτητες χαμηλές μεν, αλλά δεν παύει να χρειάζεται.

Επίσης Flight tracker με toolbar στον browser για να βλέπεις πόση ώρα θέλεις ακόμα μέχρι την προσγείωση και full weather forecast για την πόλη προορισμού.

Respect στο Wi-Fi μέσα στο αεροπλάνο. Οι ταχύτητες χαμηλές μεν, αλλά δεν παύει να χρειάζεται.

Επίσης Flight tracker με toolbar στον browser για να βλέπεις πόση ώρα θέλεις ακόμα μέχρι την προσγείωση και full weather forecast για την πόλη προορισμού.

ναι και στην ολυμπιακή σου την λένε αν έχεις συσκευη ανοιχτή :p

Είναι μεγάλη κοροϊδία το θέμα με τις συσκευές στα αεροπλάνα. Πέταξα λονδίνο αθήνα με aegan σε οικονομική θέση και μας ζήτησαν να κλείσουμε τα κινητά. Στο γυρισμό που η εταιρεία πλέρωσε business class οχι μονο το κινητό αλλά είχα και το laptop να βλέπω ταινία στην απογείωση. Double standards κτλ...

Κοίτα ΔΕΝ θα πέσει ΠΟΤΕ αεροπλάνο απο αυτά, απλά κάνουν λίιιιγο παράσιτα sort off στα όργανα αν είναι 200 κινητά ανοιχτά.

Απο ξάδερφο πιλότο αυτό.

Τα κινητά προφανώς και πρέπει να είναι σε flight mode. Είναι ανώμαλο να έχεις 200 κινητά να εκπέμπουν στο φουλ επειδή δεν πιάνουν κεραία μέσα σε ένα θωρακισμένο χώρο.

Κατά τα άλλα, είναι υπερβολή να σου ζητάνε να κλείσεις και το mp3 player όπως κάνουν σε κάποιες εταιρείες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.